Termékeink

FC ROSACEUTICAL EMULZIÓ 50ML

ROSACEUTICAL.jpg
Cikkszám: CV7498
14 070 Ft
11 079 Ft + ÁFA
Egység: 50 dbBruttó egységár: 281 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

 Rosaceutical

Biotechnológiai emulzió az arcbőr kipirosodása ellen

A ROSACEUTICAL biotechnológiai emulzió a normál és erősen reaktív arcbőr (megpattant hajszálerek) kezelésére javasolt. Használata a piros foltok kialakulásakor vagy a mikrokeringés nem megfelelő működése esetén is javasolt. Megelőzi a további probléma kialakulását és egyidejűleg kezeli a már kialakult elváltozást.
A termék retinaldehyd C.T.-t tartalmaz, amely serkenti a sejtek anyagcseréjét, legfőképp a bőr felső részében, így csökkenti a bőrfelszín alatt található erek láthatóságát. A termék hatóanyaga a hydrofil és a lipofil növényi összetevők egyedülálló keveréke. Ezen növények kivonatában olyan hatóanyag van, amely az erek erősítéséhez szükséges.
A ROSACEUTICAL biotechnológiai emulzió szabályozza a bőr mikrokeringését, normalizálja a bőr állapotát, kellemes érzést biztosít és minimalizálja a bőr kipirosodását.

Jellemzés:

A ROSACEUTICAL biotechnológiai emulzió a normál és erősen reaktív arcbőr (megpattant hajszálerek) kezelésére ajánlott. Használata a piros foltok kialakulásakor vagy a mikrokeringés nem megfelelő működése esetén is javasolt. Megelőzi a további problémák kialakulását és egyidejűleg kezeli a már létező elváltozást.
A termék retinaldehyd C.T.-t tartalmaz, amely serkenti a sejtek anyagcseréjét, legfőképp a bőr felső részében, így csökkenti a bőrfelszín alatt található erek láthatóságát. A termék hatóanyaga a hydrofil és a lipofil növényi összetevők egyedülálló keveréke. Ezen növények kivonatában olyan hatóanyag van, amely az erek erősítéséhez szükséges. A termék előnyösen  befolyásolja a bőr minőségét, így a bőrápolás legmagasabb kategóriájába – a cosmeceuticalok csoportjába – tartozik.

 

Használat és adagolás:

Távolítsa el a kupakot és a dugattyú gyengéd lenyomásával adagoljon kellő mennyiségű emulziót. Vigyázat, a dugattyú gyors megnyomásával levegőbuborék kerülhet az adagolóba, amely nehezíti a további munkát!
A ROSACEUTICAL emulziót ujja segítségével kenje az érintett bőrfelületre. A termék használata után várjon legalább 10 percet, majd alkalmazza megszokott napi kozmetikumait. A kívánt hatás eléréséig használja a biotechnológiai emulziót naponta legalább kétszer (reggel és este), majd az eredmény fenntartása érdekében naponta egyszer.

 

Figyelmeztetés:

A termék minden bőrtípusra alkalmazható. Ennek ellenére, a termék összetevőinek magas hatékonysága miatt, használat előtt bőrteszt elvégzése javasolt. A terméket vigye fel az érintett bőrterület kis részére, majd várjon leglább 24 órát. Ha irritációt vagy túlérzékenységet észlel, hagyja abba a termék használatát. Szembe ne kerüljön! Ha szembe kerül, öblítse ki bő vízzel. Csak külső használatra! Tárolás 30° C alatt.

 

Leírás:

A természetes bőrpigment – a melanin – a melanocitákban, a bőr felső részének kötőszöveti sejtjeiben, és az erre jellemző sejt-szervecskében, a melanoszómákban keletkezik. A bőrszínnel kapcsolatos tulajdonságán kívül, azonban sokkal átfogóbb szerepet is játszik, hiszen résztvesz különféle immunológiai  reakcióban és a szabadgyökök elleni védelemben is. Így – a jelen ismeretek alapján – felelős lehet az egyes fajok közötti bőrszínek különbségéért és a melanin mennyiségéért. A festékanyag kialakulásának biokémiai útja az egyes fajoknál nem különbözik, ezért a jelenség általánosan vizsgálható. A kénes vegyületek (cysztein, glutatión) jelenléte lehetővé teszi azt a szintézist, amely során feomelanin (halvány bőr pirossas pigmentje) képződik. A bőr sötétebb, vagy egészen fekete elszineződését és klasszikus lebarnulását pedig az eumelanin szintézise okozza.
A ROSACEUTICAL biotechnológiai emulzióban található hatóanyag klinikai vizsgálata kimutatta, hogy 23%-kal szabályozza a bőr mikrokeringését, normalizálja a bőr állapotát,  kellemes érzést biztosít és minimalizálja a bőr kipirosodását.
A termékben található növényi kivonat az alábbi összetevőket tartalmazza:
A hárskivonaterősíti a kis véredények falát, gyulladásgátló és összehúzó hatású, ennek köszönhetően a termék nyugtatja a test és az arc gyulladt bőrét.
A hárskéreg polyfenolokat, katachin tanninokat és galikus tanninokat, valamint kumarin heterozidokat (fraxozid és sekulozid)  tartalmaz.
A valódi ciprus termései az érelégtelenség tüneteinek csökkentésére javasoltak. A termések  olajesszenciákat (mandulafenyő), szeszkviterpéneket (cédrus és ciprusfakámfor) és katechin tanninokat tartalmaznak. Külső használat esetében a növényből nyert esszenciális olajok összehúzzák a visszereket és erősítik a véredényeket.
A ROSACEUTICAL biotechnológiai emulzió normalizálja az arcbőrt, helyreállítja a mikrokeringést,  kellemes érzetet ad a bőrnek és csökkenti az arcbőr kipirosodását.

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!