Termékeink

BIODERMA ATODERM INTENZÍV BALZSAM 200ML

BIODERMA ATODERM BALZSAM.png
Cikkszám: CV60540
10 005 Ft
7 878 Ft + ÁFA
Egység: 200 mlBruttó egységár: 50 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Intenzív nyugtató, bőrmegerősítő balzsam viszketéscsillapító hatással, a nagyon száraz, irritált, atópiás bőr számára

 

 • Enyhíti a viszketést és az irritációt
 • Intenzíven táplálja a bőrt és helyreállítja a lipideket
 • Növeli a bőr komfortérzetét és tartósan megerősíti a bőrt.
Kitűnő bőrtolerancia - Nem ragadós, nem zsíros textúra - Azonnal beszívódik - Illatanyagot nem tartalmaz
Lipigenium™ (létfontosságú zsírsavak + a felhámban természetes módon jelen lévő biolipidek) biológiailag stimulálja a lipidek és proteinek (filaggrin) termelődését.
A PEA nevű viszketés elleni bőrgyógyászatilag aktív összetevőjének köszönhetően csillapítja a viszketést és a vakarózási ingert.
SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalom: meggátolja a Staphylococcus aureus baktérium megtelepedését és elszaporodását, valamint az allergének bejutását, biológiailag és tartósan állítja helyre az egészséges bőrfelszínt.

Napi egyszeri vagy kétszeri használat A 3-6-9 módszer egy új alkalmazási módszer, melyet azért fejlesztettünk ki, hogy a Intenzív Balzsamból a bőrre a megfelelő mennyiséget vigyük fel. Kialakul a napi rutin és a rendszeres bőrápolás, ezáltal hosszútávon jobb eredményeket tudunk elérni a kezelésben.

 • LÉPÉS 1Tisztítsd meg bőröd Atoderm Olajtusfürdővel vagy Atoderm Intensive Gél Moussant tusfürdővel, majd kíméletesen szárítsd meg.
 • LÉPÉS 2Ezt követően használd az Atoderm Intenzív Balzsam ápoló terméket.
 • LÉPÉS 3Gyengéden maszírozd be a bőrödbe, míg be nem szívódik a krém.

  3 pumpányi mennyiség a babáknak: 1 pumpányi az arcra, nyakra, mellkasra - 1 pumpányi a két karra és a hátra - 1 pumpányi mindkét lábra.
  6 pumpányi mennyiség gyerekeknek: - 1 pumpányi az arcra és nyakra- 1 pumpányi a mellkasra - 1 pumpányi a hátra - 1 pumpányi mindkét karra - 1 pumpányi lábanként (x2).
  9 pumpányi mennyiség felnőtteknek: - 1 pumpányi for az arcra és nyakra- 1 pumpányi a mellkasra - 1 pumpányi a hátra - 1 pumpányi karonként (x2) - 2 pumpányi lábanként (x2).

Amennyiben a bőr szárazság továbbra is fennáll, kérjük fordulj bőrgyógyászhoz.

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!