Termékeink

DERMOLIN LUBRIKANS ZSELE 20 G 1 DB

dermolin lubr.jpg
Cikkszám: CV1712
1 815 Ft
1 429 Ft + ÁFA
Egység: 20 dbBruttó egységár: 91 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Tartalmaz
hyaluronsavat, propilenglikolt, carbomert.

A párkapcsolatokat próbára teszi az a periódus, amikor valamelyik fél -többnyire a nõ - nem tud eleget tenni a másik fél kívánságának és ha megteszi önmagának szerez kellemetlen, nehéz perceket. Ennek oka a természetes nyák elválasztásának csökkenése. A nyák elválasztása a hormonális változással fokozatosan csökken és hiánya az érintkezést fájdalmassá teheti, esetenként teljesen lehetetlenné teheti.
Hasonló tünet figyelhetõ meg sok esetben a fogamzásgátló tablettával védekezõknél is. Egyeseknél már fiatal korban is lassabban következik be a nyákelválasztás, aminek kivárására a partnernek gyakran nincs türelme.
Ilyen esetekben a lubrikáns zselé alkalmazása kiváló segítség. A benne lévõ hyaluronsav ideális, természetes síkosító anyag, ami már igen kis mennyiségben alkalmazva biztosítja a fájdalommentes érintkezést és meggátolja az esetleges hámsérülések bekövetkezését.
Különösen ajánlott a készítmény alkalmazása változás korában lévõknek, fogamzásgátló tablettát szedõknek és gumi óvszerrel védekezõknek. De ajánlott tampont használó fiatal lányoknak a tampon felhelyezésének megkönnyítésére is.

Alkalmazása
borsónyi mennyiséget a szemérem test bemeneti nyílására kell kenni. Gumi óvszerrel védekezõk a már felhelyezett óvszerre is kenhetik.

Kiszerelés
20 g zselé fém tubusban, dobozban.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!