Termékeink

BIO-C-CINK TABLETTA 30X 30X

bio c cink.jpg
Cikkszám: CV1946
1 590 Ft
1 252 Ft + ÁFA
Egység: 30 dbBruttó egységár: 53 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

- kiütéssel győz a megfázással szemben

A Bio-C-Cink szerves kötésben tartalmazza a cinket és emellett C-vitamint, ezen kombinációban védi a nyálkahártyát a felső légutak területén. Tudományos tényeken alapul az a feltevés, hogy a cink-glukonát hatásos a megfázással szemben. Javasoljuk, hogy a megfázás első tüneteinek jelentkezésekor óránként 1 tablettát vegyen be. A tablettákat nem szabad azonnal lenyelni, hanem elolvadásig a nyelven kell tartani és szopogatni. A napi ajánlott adag 3-6 tabletta. 100 emberen végzett amerikai kétkörös, randomizált, placebo-kontrollált tanulmányból azt a következtetést vonták le, hogy a cinket tartalmazó tabletta képes volt jelentősen csökkenteni a megfázás tüneteit, illetve annak időtartamát.

Ezen felül a cink, gyorsítja a (főleg égési) sebek és bőrirritációk gyógyulását, ezért hasznos gennyes pattanások, égések, ekcéma, pikkelysömör és rosecea kezelésében. Erősíti a hajat, és körmöket, jót tesz a fejbőr egészségének is. A Bio-C-Cink azáltal, hogy erősíti az immunrendszert, képes a megfázás időtartamát és hevességét csökkenteni.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!