Termékeink

DERMIPSOR SAMPON 100ML

dermipsor sampon.jpg
Cikkszám: CV2394
5 010 Ft
3 945 Ft + ÁFA
Egység: 100 dbBruttó egységár: 50 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Alapinformációk

Sokan azt gondolják, hogy reménytelen a küzdelem az erős korpa, a fejviszketés, a hámlások, a vörös fejfoltok ellen. Pedig van esély: a DERMIPSOR Krémsampon egy teljesen egyedi összetételű termék, ezért máshogy is hat, mint a többi. Ajánlott pszoriázisos és érzékeny bőrfelület ápolására. Klinikailag tesztelt.

Ez a készítmény kén, kátrány és szteroid mentes, viszont fantasztikus biológiai értékű természetes hatóanyagokat tartalmaz. Ez az első olyan világszabadalmon alapuló sampon, amelyik nagytisztaságú propoliszt tartalmaz.

A propolisz egy nagy biológiai értékű, természetes hatóanyag, amely rendkívül hatékony módon veszi fel a harcot az erős korpásodás és hámlás leggyakoribb eseteivel.

Ez a sampon egy igazi nagyágyú a fejbőr problémák ellen. Valódi öt az egyben megoldást kínál. A fejbőr kiszárítása nélkül, optimálisan tisztítja le a korpát és a hámlásokat. Természetes hatóanyagokat juttat a fejbőrbe. Valamint kondicionál és ápoló bevonatot képez.

Továbbá jelentősen csökkenti a viszkető érzést is. A DERMIPSOR sampon sűrű, kiadós és az ára is kedvező.

A termék hatékonyságát klinikai vizsgálatok is igazolták. Ez a sampon, mint a fejbőr problémák szakértője, alkalmas az erősen korpás, pszoriázisos (pikkelysömör), szebhorreás, viszkető, különösen érzékeny fejbőr tisztítására és ápolására.

Tusfürdő szerűen alkalmazható nem csak a fejbőrön, hanem a testfelület egyéb részén jelentkező hasonló problémák tisztítására, kezelésére. A fent említett tünetek ismétlődő visszatérése esetén újra elő kell venni és nyugodtan lehet használni a sampont.

Visszatérő problémák esetén is működik. Javasolt használata: hetente legalább kétszer - háromszor mossunk vele hajat a használati útmutatóban leírt módon.

Próbálja ki a DERMIPSOR termékcsalád többi tagját is.

DERMIPSOR - Nem mindenkinek korpás a haja!

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!