Termékeink

AVENA SATIVA C5 4G

avena sativa.jpg
Cikkszám: CV3162
1 900 Ft
1 810 Ft + ÁFA
Egység: 4 dbBruttó egységár: 475 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

AVENA SATIVA

Közönséges zab

 

            idegkimerültség, libidócsökkenés, memóriazavar

 

Kifejezett hatása van a központi idegrendszerre, ahol erosíto, roboráló hatást fejt ki, foleg alacsony potenciában (D4) alkalmazva.

Ideges kimerültség, szexuális gyengeség, memóriazavar a gyógyszerképben. A koncentrációt jelentosen képes növelni. A legjobb szer lehet kimeríto betegségek utáni lábadozás esetére. Idoskori remegések, chorea, bénulások szere. Epilepszia esetén is használják. Szív-reumatizmus, megfázás, akut nátha alkalmával is bevált már. Alkoholisták és morfinisták panaszait is képes enyhíteni. Álmatlanság ellen is jó szer. Menstruációval kapcsolatos ideges fejfájás, égo érzéssel a fejteton, keringésgyengeség. Szexuális abúzus utáni impotencia. Végtagok zsibbadása, „mintha megbénulna". A kéz erejének csökkenése.

Javallatok: idegkimerültség, álmatlanság okozta kimerültség, kimeríto betegségek utáni lábadozás, idos embereknél fellépo gyengeség, koncentráció hiánya, gyenge libidó.

Adagolás: 3x5 golyócska naponta.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!