Termékeink

ISLA MED AKUT TOROKPASZTILLA CITROM-MÉZ 20X

Cikkszám: CV4136
3 535 Ft
2 783 Ft + ÁFA
Egység: 20 tabl.Bruttó egységár: 177 Ft / 1 tabl.

Termékismertető / Betegtájékoztató

Az Isla® medic acute torokpasztilla cukormentes és citrus-méz ízesítésű, mely a megfázásos tünetek és torokpanaszok kezelésére nyújt hatékony megoldást mind felnőttek és gyermekek számára, mely már 6 éves kortól bevehető. A torokpasztilla karbomerből, xantán gumiból és hialuronsavból álló hidrogél komplexet tartalmaz.

 

A citrus-méz ízesítésű Isla® Medic Acute a megfázásos tünetek és torokpanaszok kezelésére nyújt hatékony megoldást. A hidrogél komplexnek köszönhetően védi a száj és a torok nyálkahártyáját, mely izlandi zuzmó tartalmú torokpasztilla már 6 éves kortól adható.

Az Isla® medic acute torokpasztilla cukormentes és citrus-méz ízesítésű, mely a megfázásos tünetek és torokpanaszok kezelésére nyújt hatékony megoldást mind felnőttek és gyermekek számára, mely már 6 éves kortól bevehető. A torokpasztilla karbomerből, xantán gumiból és hialuronsavból álló hidrogél komplexet tartalmaz. A xantán gumi vízmegkötő képességének és a karbomer zselésítő anyag fajlagos duzzadási képességének köszönhetően az irritált nyálkahártyán védő filmréteget képez. A torokpasztillában található hialuronsav különleges tulajdonsága, hogy nedves filmréteget képez a nyálkahártyán. A messzi észak szélsőséges éghajlatán edzett izlandi zuzmóból készült különleges kivonat száraz üledéke 80%-ban mucinokat tartalmaz. A kivonat a pasztilla szopogatása közben feloldódik és a szájban, torokban és garatban fejti ki kellemes hatását balzsamszerű védőréteget képezve. Vegán, nem tartalmaz zselatint vagy más állati eredetű összetevőt.

Összetevők

  • izlandi zuzmó vizes kivonata + hialuronsav

Adagolás

  • Szükség szerint a felnőtteknek és 6 évesnél idősebb gyermekeknek naponta legfeljebb 6 pasztillát ajánlott lassan, a teljes feloldódásig elszopogatni.
  • 1 pasztilla 1,03 g édesítőszert tartalmaz, ami 0,09 BE-nek felel meg.

Jellemzők

  • cukormentes, vegán

A megfázás és torokfájás tipikus tüneteinek enyhítésére mint a torokirritáció és rekedtség. A nyálkahártya szárazságának és a hangszalagok irritációjának enyhítésére. Ezek a panaszok többek között nem produktív száraz köhögés következményei lehetnek, például a szájnyálkahártya irritációjából és szárazságából fakadó szaggató köhögés. A hialuronsav és izlandi zuzmó gyógynövény felhasználásával készülő, hidrogél komplexet tartalmazó torokpasztillák hatékonyan védik a száj és torok nyálkahártyáját.

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!