Termékeink

COLCHICUM AUTUMNALE C15 4G

colchicum.jpg
Cikkszám: CV4214
1 900 Ft
1 810 Ft + ÁFA
Egység: 4 dbBruttó egységár: 475 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

COLCHICUM AUTUMNALE  -  Őszi kikerics.

 A liliomfélék családjába tartozó, augusztus-szeptemberben virító, évelő növény, mely elsősorban a nyirkos réteken, csoportosan nő. Heveny köszvényes rohamban használták a népi gyógyászatban. Erősen mérgező!

Kiváltó ok:

Átnedvesedés, elnyomott izzadás, virrasztás, túlfeszített tanulás.

Javallatok:

Krónikus nátha, ízületek (főleg a kisízületek) fájdalma; ínhüvelygyulladás; szaggató, szúró fájdalmak; szívburokgyulladás; köszvény; vastagbélgyulladás; vesegyulladás.

Jellemzők:

Nagyfokú gyengeség, reszketés, kimerültség, nyugtalanság; igen kifejezett szagérzékenység; elsősorban az izmokra, kötőszövetre, mellhártyára, ízületekre ható szer.

Tünetek:

Beesett arc, ájulás hajlam, a beteg teste forró, végtagjai hidegek; gyenge a memóriája, fullad, renyhe a pulzusa a szívburokban felszaporodott folyadéktól; rosszul tűri az érzékszervi (fény, szag, érintés) behatásokat. Hirtelen fellépő és megszűnő izzadás; undorodik és hányingere van az ételszagoktól; farkaséhség étvágytalansággal; a saját nyálának lenyelése is hányást okoz; hasa puffadt, hasüregben folyadék szaporodik fel; fájdalmas, véres, nyálkás széklet. Pupilla differencia; szemgolyónak és környékének tarkóba sugárzó fájdalma; füldugulás, fülviszketés; éjszakai köhögés, akaratlan vizeletürítéssel; hátfájás.

Romlik:

Fájdalmaktól, szellemi erőfeszítéstől, érintéstől, mozgástól, rázkódástól, érzelmek hatására, hideg, nyirkos időben.

Javul:

Nyugalomban, melegtől, ülve, összegörnyedve

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!