Termékeink

THEALOZ DUO SZEMCSEPP SZEMSZÁRAZSÁGRA 10ML

Cikkszám: CV4268
5 805 Ft
4 571 Ft + ÁFA
Egység: 10 mlBruttó egységár: 581 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

A Thealoz nedvesítő szemcsepp tartósítószermentes. Összetevők: Trehalose 3 g; Sodium-Hyaluronate 0,15 g; Sodium Chloride; Trometamol; Hydrochlorid acid; 1000 ml injekcióhoz való víz.

Használata: A THEALOZ DUO oldatot használhatja közvetlen a szemre vagy a kontaktlencse viselése közben.

A THEALOZ Duo akkor használható, ha kellemetlen, szúró érzés vagy más  irritációja éri a szemet. Ezeket a tüneteket olyan külső tényezők okozhatják, mint a szél, füst, szennyezés, por, napos vagy hideg idő, száraz hő, légkondicionálás, repülő-utazások, hosszú órák a számítógép képernyőjét nézve. A THEALOZ Duo tartósítószer-mentes, amely elősegíti a szem helyes toleranciáját.  A megoldást kontaktlencsék viselői használhatják, akik bármilyen típusú kontaktlencsét viselnek, és azonnali kényelmet biztosítanak, amely egész nap tart.

Tulajdonságok:

A THEALOZ DUO egy steril, tartósítószermentes, hipotóniás és pH-semleges vizes szemészeti oldat. Fő alkotóelemei a trehalóz, sok növényben és állatban jelen lévő diszacharid, és a nátrium-hialuronát, a szemben természetesen jelen lévő poliszacharid. A trehalóz antioxidáns véd és hidratál. A trehalóz védi és stabilizálja a sejtmembránokat is, megállítva a fehérjecserét és a zsírok lebontását. A nátrium-hyaluronateis az emberi szemben található természetes poliszacharid, amely megköti a vizet a szem felszínének hidratálására és lubrikálására. Megköti az oldatot a szem felületén, amely hosszú távú megkönnyebbülést biztosít és csökkenti a szaruhártya hámjának (a szem tiszta felületének) gyógyulási idejét. A trehalóz és a nátrium-hialuronát egyedülálló kombinációja a THEALOZ DUO-ban hosszú ideig, maximális kényelemmel védi, hidratálja és megfesti a szemfelületet.

A THEALOZ DUO-t az ABAK-ban szállítják. Többdózisú palackban tartósítószer-mentes oldat jött létre, amely nem okoz reakciót a tartósítószerekre érzékeny felhasználók számára. Ez az innovatív és szabadalmaztatott eszköz a szemcseppeket 0,2 μm-es szűrőn keresztül biztosítja, megakadályozva az oldat bakteriális szennyeződését. Az oldat védett és a palack kinyitása után legfeljebb 3 hónapig használható.

Figyelmeztetések és használati óvintézkedések:

Ne használja, ha allergiás az egyik összetevőre.

Ne érintse meg a szem felületét a palack végével.

Ne fecskendez be, ne nyeljen le.

Ha a biztonsági gyűrű sérült, ne használja a palackot.

Gyermekektől elzárva tartandó.

Használat:

Két különféle szemészeti folyadék használata között várjon legalább 10 percet.

Az alkalmazás módja:

Csak szemben használja.

Használat előtt mosson kezet.

Ne érintse meg a szemét vagy a szemhéját a palack végével, különösen akkor, ha úgy gondolja, hogy szemfertőzése van,

Cseppentsen egy csepp az alsó kötőhártyába (a szem és a szemhéj közötti helyre), óvatosan húzza lefelé az alsó fedelet és nézzen fel.

Használat után tegye vissza a kupakot.

Adagolás: 

1 csepp minden szembe, napi 4-6-szor

A THEALOZ DUO kontaktlencse viselésekor használható.

Mellékhatások: 

Lehet, hogy enyhe szemirritációt mutat, bár ez nagyon szokatlan.

Tárolása: 

Ne tartson felnyitott palackot 3 hónapnál hosszabb ideig. 

25 °C alatt tárolandó.

A lejárati idő a sértetlen csomagolásban lévő, helyesen tárolt termékre vonatkozik. 

Ne használja a palackot, ha sérült.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!