Termékeink

FER14 VITAMIN FÉRFIAKNAK 60X

FER 14.jpg
Cikkszám: CV439
20 175 Ft
15 886 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 336 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

 
 

A FER14 - a férfi vitamin

Ismert tény, hogy a házasságok kb. 15%-ában a tervezett gyermeknemzés nem következik be, az okok kb. fele-fele arányban vezethetők vissza a férfi, illetve a nő szervezetében észlelhető kiváltó okokra.

A hímivarsejtek a férfi élete során számos károsító hatásnak vannak kitéve, ilyen például a környezetszennyezés vagy az életmódi tényezők. Sokszor az egészséges férfiak számára is előnyös lehet olyan étrend kialakítása, mely segíti a szervezet sejtjeinek élettani működését fenntartani.

A FER14 étrend-kiegészítő, amely koncentrált formában tartalmazza a hímivarsejtek (spermiumok) élettani működésében szerepet játszó vitaminokat, aminosavakat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, ezáltal hozzájárulhat azok egészséges működéséhez.

Ezen anyagok: az aminosavak közül az arginin, a taurin, a vitaminok közül a B6, a folsav, a ß-carotin, a B12, a C vitamin, az E vitamin, a nyomelemek közül a cink, a szelén, az ásványi és egyéb kiegészítőkközül pedig a glutathion,a magnézium, az L-carnitin és a koenzim Q10.

Tekintettel arra, hogy a spermiumok képződése és érése 2-3 hónapot vesz igénybe, a FER14 ajánlott adagja napi 2x1 tbl. három hónapig.

Az összetevők kiválasztása és mennyiségük meghatározása a szakirodalomban leírtak alapján került meghatározásra. A készítmény a felnőtt emberek vitamin és ásványianyag szükségletének kiegészítését segítheti, figyelembe véve, hogy az összetevők egy része a vegyes táplálkozással is bejut a szervezetbe.

Napi adag tartalma:

Taurin 250 mg
Magnezium 200 mg
Karnitin 200 mg
Arginin 150 mg
C-vitamin 120 mg
E vitamin 100,67 mg
Glutation 100 mg
Koenzim Q10 10 mg
Cink 14 mg
Beta karotin 3,6 mg
B6 vitamin 1,5 mg
Folsav 400 µg
Szelén 35 µg
B12 vitamin 2,5 µg

Az összetevők minőségét és mennyiségét a gyártó garantálja.

A férfi meddőség megelőzésével, a terhességgel, az étrend kiegészítő FER14-gyel foglalkozó honlapunkon előforduló fogalmak magyarázata:

Meddőség - ha egy éves rendszeres, védekezés nélküli szexuális élet ellenére nem következik be terhesség

Férfi meddőség - ha egy éves rendszeres, védekezés nélküli szexuális élet ellenére nem következik be terhesség a férfi partnernél lévő ok miatt.

A férfi meddőség kezelése - a problémától függően lehet gyógyszeres, vagy műtéti. A spermaszám növelése céljából a gyógyszeres kezelés ritkább esetben hormonális kezelést jelent, sokkal gyakrabban komplex vitaminos, aminosavas, antioxidans kezelés is javasolt önmagában vagy kiegészítésként.

Terhesség - sajátos, hogy a magyar nyelv a teher szóval határozza meg a gyermekáldást, hiszen olyan "teher" ez, amire nagyon sokan vágynak

Spermiumszám növelés - a terhesség létrejöttéhez igen sok, milliliterenként átlagosan 18-20 millió spermiumra, azaz hímivarsejtre van szükség. A spermiumszám növeléséve esetén a partner teherbeesésének esélye is nagyobb. (lásd még: spermium, spermaszám növelés)

Férfi vitamin (férfivitamin) - a FER14 vitaminokból, aminosavakból, nyomelemekből összeállított készítmény. Mindezek alapján ún. "férfi vitamin tabletta" néven is ismerik.

  • 14 féle, a hímivarsejtek képzésében, fejlődésében, és működőképességének fenntartásában ismerten szerepet játszó hatóanyagot tartalmaz koncentrált formában
  • A FER14 rendkívül egyszerűvé teszi sokféle és nagymennyiségű hatóanyag egyidejű bevitelét a szervezetbe
  • A férfiak számára kifejlesztett étrendkiegészítők közül egyedi készítményként egy tablettában tartalmazza - többek között - a testi - és hímivarsejtek egyik legfontosabb élettani antioxidáns rendszerének alapjául szolgáló glutationt, az antioxidánsként is szerepet játszó aminosavat, a taurint, a spermiumok képzésében és érésében is szerepet játszó arginint, az antioxidáns hatású és egyben a hímivarsejtek képzésében és érésében is szerepet játszó koenzim Q10-et is. Mindezek mellett nagy mennyiségben E vitamin, C- és B vitaminok, Karnitin, Beta-karotin, Magnézium, Cink, Szelén és Folsav is megtalálható a készítményben

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!