Termékeink

EUCERIN SUN OIL CONTROL SPF 50 KRÉM-GÉL MEDIUM 50ML

eucerin sun 50 arckrém.jpg
Cikkszám: CV51839
8 755 Ft
6 894 Ft + ÁFA
Egység: 50 mlBruttó egységár: 175 Ft / 1 ml
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Eucerin Sun Oil Control színezett napozó krém-gél arcra medium SPF50+

 Nagyon magas szintű fényvédelem az arc számára
 Akár 12 órán át tartó matt arcbőrt biztosít
 2 árnyalatban elérhető (Light & Medium) az egyenletes, egységes árnyalatú arcbőrért

 

Ideális zsíros, aknéra hajlamos bőrre

Az Eucerin Sun Oil Control színezett napozó krém-gél arcra SPF50+ a Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia, valamint a HEVIS-fény elleni védelem segítségével nagyon magas szintű UV-védelemmel óvja a zsíros, aknéra hajlamos bőrt a napfény káros hatásaitól. 12 órán át védi a bőrt a zsírosodás és a csillogás ellen, emellett 2 választható árnyalatban, színpigmentekkel teszi egyenletessé és egységes tónusúvá az arcbőrt.

 

Fényvédő az arc számára, zsíros és aknéra hajlamos bőrre

Annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, az UV-fény a legfőbb oka, de a nagy energiájú látható fény (HEVIS) szintén létrehoz szabadgyököket, melyek további stresszt jelentenek a bőr számára.

Az Eucerin Sun Oil Control színezett napozó krém-gél arcra SPF50+ mindennapos használatra szánt, színezett fényvédő arckrém zsíros és aknéra hajlamos bőrre. Az Eucerin  innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája (Advanced Spectral Technology) a magas szintű UV-védelem érdekében egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket és a licochalcone A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket. A napozókrém fényvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.
A light vagy medium árnyalatban választható termékek színpigmentjei egyenletessé és egységessé teszik a bőrtónust. A faggyútermelést szabályozó Oil Control Technológia az L-karnitin és a nagy elnyelőképességű mikrorészecskék jóvoltából a bőrt azonnal száraz tapintásúvá teszi, és hosszan tartó, akár 12 órás matt hatást biztosít.

Az Eucerin Sun Oil Control színezett napozó krém-gél arcra SPF50+ illatanyagmentes, textúrája ultrakönnyű és nem zsíros. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják nagyon jó tolerabilitását érzékeny és aknéra hajlamos bőrön.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék nagyon jó tolerabilitását érzékeny és zsíros, aknéra hajlamos bőrön.

Tulajdonságok

 • 12 órán át tartó zsírosodás és csillogás elleni, mattító hatás
 • A színpigmentek kettős hatást fejtenek ki:
 • Azonnal elfedik a pattanásokat és a bőrhibákat
 • További védelmet nyújtanak a HEVIS-fény okozta oxidatív stressz ellen
 • Ultrakönnyű, nem zsíros, nem ragacsos textúra
 • Nem mitesszerképző
 • Gyors beszívódás
 • Illatanyagmentes

A fényvédelem legyen a napi bőrápolási rutin része

 

 • Alkalmazza reggelente szokásos napi arckrémje és/vagy alapozója helyett
 • A magas faktorszámú fényvédelem különösen fontos, ha gyógyszeres aknekezelést folytat vagy hámlasztó terméket használt, mivel ezek érzékenyebbé tehetik a bőrt a napsugárzásra
 • Használhatja más Eucerin arcápoló termékekkel, például az Eucerin DERMOPURE termékcsalád tagjaival együtt
 • Bőre azonnal védetté válik a napsugárzás ellen – várakozási idő nélkül

 

 

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!