Termékeink

EUCERIN SUN OIL CONTROL TRANSPARENT DRY TOUCH SPRAY 200ML

EUCERIN SUN OIL CONTROL 200ML SPRAY.jpg
Cikkszám: CV51886
9 260 Ft
7 291 Ft + ÁFA
Egység: 200 mlBruttó egységár: 46 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Fényvédő spray a test aknéra hajlamos bőrére

Annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, az UV-fény a legfőbb oka, de a nagy energiájú látható fény (HEVIS) szintén létrehoz szabadgyököket, melyek további stresszt jelentenek a bőr számára.
Az Eucerin Sun Sensitive Protect Színtelen napozó aerosol spray FF30 a test védelmére kifejlesztett permet, mely biztonságosan alkalmazható érzékeny bőrre, beleértve az aknéra hajlamos bőrt is.

Az Eucerin innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája (Advanced Spectral Technology) a magas szintű UV-védelem érdekében egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket1 és a licochalcone A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket.

A színtelen és nem-zsíros spray gyorsan beszívódik és vízálló.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy az Eucerin Sun Sensitive Protect Színtelen napozó spray FF50 kiválóan használható érzékeny bőrön, beleértve az aknéra hajlamos bőrt is.

(1) - Megfelel a Cosmetics Europe által meghatározott megmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

 

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék nagyon jó tolerabilitását érzékeny bőrön, beleértve az aknéra hajlamos bőrt is.

TULAJDONSÁGOK

gyorsan beszívódik

nem ragad

nem zsíros

vízálló

Fontos tanácsok a fényvédő használatához

Mielőtt a napra megy, a fényvédő termékeket bőséges mennyiségben, minden szabad bőrterületre vigye fel, és ezt gyakran ismételje meg – főként izzadás, fürdés után, vagy amikor megtörölközött –, hogy a védelem eredeti szintje fennmaradjon

Magas szintű napvédelem a test számára

 Innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology): UVA/UVB-védelem és védelem a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen

 Érzékeny bőrre, beleértve az aknéra hajlamos bőrt is

Ha csökkenti az alkalmazott mennyiséget, a védelem lényegesen gyengébb lesz

Ne töltsön túl sok időt a napon, még fényvédő használatával sem

A túl sok napsugárzás komoly egészségügyi kockázatot jelent

Óvja a csecsemőket és a kisgyermekeket a közvetlen napsugárzástól

A fényvédő ne kerüljön a szemébe

Várja meg, amíg a fényvédő teljesen beszívódik, és ügyeljen rá, hogy bőre ne érintkezzen textíliával vagy szilárd felületekkel – így elkerülheti, hogy a termék foltot hagyjon

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!