Termékeink

AURECON FÜLSPRAY JUNIOR 30ML 30ML

aurecon jr spray.jpg
Cikkszám: CV5388
3 570 Ft
2 811 Ft + ÁFA
Egység: 30 dbBruttó egységár: 119 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Aurecon fülspray junior 30ml

az Aurecon Junior fülspray feloldja a fülzsírt és segíti a fül természetes módon történő tisztulását.

Jellemzés:
A fül külső részének nem megfelelő és nem rendszeres tisztántartása a hallójárat átjárhatóságának romlásához vezethet. Ennek következménye nemcsak a hangátvitel csökkenése, hanem olyan mikroorganizmusok kialakulása is lehet, amely komoly következményekkel járó egészségügyi problémához vezethet.

A fülzsír nagyon sűrű fiziológiai anyag, amelyet a hallójáratban a nyirokmirigyek termelnek. Természetes körülmények között a fülzsír védi a fülcsatornát a különféle fertőzésektől. A fülzsír a hallójárat külső részében képződik, és amikor ez túltermelődik és nagyobb mennyiségű fülzsír képződik, mint amennyire szükség van, ún. fülzsírdugó keletkezhet. Ez a dugó befolyásolhatja a fül tökéletes működését, fülzúgás, fülviszketés és halláscsökkenés alakulhat ki. Megfelelő tisztántartással ez elkerülhető, ilyen esetben fontos a fül kíméletes szerekkel történő tisztántartása és ápolása.

Az Aurecon Junior fülspray növényi kivonatokat tartalmazó természetes gyógyászati segédeszköz. A felhasznált gyógynövények hatékonysága évszázadok alatt több generáció által bizonyított. A gyógynövények ezen egyedülálló kombinációja jótékony hatással van a fül egészségére és csökkenti a gyulladás kialakulásának veszélyét. Az Aurecon Junior fülspray feloldja a fülzsírt és segíti a fül természetes módon történő tisztulását. Az oldatot gyengéden a fülbe kell juttatni (befújni), amely ezáltal természetes módon kitisztítja a fület a fölösleges fülzsírtól, portól és más szennyeződéstől. Így megelőzhető a fület érintő kellemetlen fülzsír okozta eldugulás is.

A termék használata az alábbi esetekben javasolt:
•csökkenthető a középfültő-gyulladás és a nátha kialakulásának lehetősége,
•helyettesítheti a klasszikus fültisztító pálcikát, amelynek helytelen használata megsértheti a fület,
•használatával megszüntethető a – külső hallójárat csatornájában felhalmozódott fülzsír okozta – füldugulás,
•megelőzhető a fülgyulladás, amely a fülzsír vízzel való találkozásakor alakul ki (pl. medencében való hosszas fürdés során),
•a termék gyermekek részére ajánlott, különösen azoknak, akiknél gyakran száraz fülzsír keletkezik.
Az Aurecon Junior fülspray az Aurecon termékcsalád többi kiegészítőjével együtt segíti a fül megfelelő, természetes alapú tisztántartását. Az Aurecon drops fülcseppekkel és az Aurecon plus fülgyertyákkal együtt elérhetjük a külső fül tökéletes ápolását. Megkönnyítik a külső hallójárat tisztántartását azzal, hogy megakadályozzák a fölösleges fülzsír lerakódását és így, a fülzsír könnyebben eltávolítható. Használatuk 10-15 perccel az Aurecon Junior fülspray alkalmazása előtt javasolt.

Összetétel:
víz, fali kövirózsa (fülfű) kivonat, erdei mályva kivonat, kamilla kivonat, polysorbate 20, aloe vera kivonat, parfüm, methylchloroisothiazolinone (and) methylisothiazolinone.

Használati útmutató:
1.Távolítsa el az átlátszó kupakot.
2.Fordítsa el az adagoló szórófejet függőleges helyzetből vízszintes helyzetbe.
3.Helyezze és végig tartsa az Aurecon Junior fülspray szórófejét fülének bemenetelénél, és fújjon legalább 1-2x mindkét fülébe.
4.Hajtsa oldalra a fejét, hogy a folyadék biztosan bekerüljön a fülbe.
5.Szükség esetén újra ismételje meg az eljárást.
6.Használat után langyos vízzel öblítse el a szelepet!
Ha a fülspray használata során bármi problémát vagy fájdalmat észlel, kérjük forduljon szakorvoshoz.

Figyelmeztetés:
Tárolja és használja a terméket szobahőmérsékleten.
A termék rendszeres higiéniai használatra javasolt.
Ne használja a terméket a hallószerv bármely megbetegedése, a dobhártya sérülése vagy a hallószervben lévő idegen test esetén!
A szórófejet ne helyezze túl mélyen a fülbe!
A fülspray esetleges elszíneződését és a finom lerakódásokat a termékben található növényi összetevők okozhatják, amelyek semmilyen esetben sem befolyásolják a termék minőségét.
Vigyázzon, hogy szembe ne kerüljön!

Csomagolás:
Szórófejjel ellátott üveg 30 ml

Tárolás:
Eredeti csomagolásban szobahőmérsékleten tartandó.
A terméket használja a dobozon jelzett időpontig.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!