Termékeink

DÉZSI MAGNE Q10 RÁGÓTABLETTA 60X

dr dézsi q10.jpg
Cikkszám: CV55673
7 740 Ft
6 094 Ft + ÁFA
Egység: 60 tabl.Bruttó egységár: 129 Ft / 1 tabl.

Termékismertető / Betegtájékoztató

Magnézium

Magnézium hiány esetén izomgörcsök, ingerlékenység, álmatlanság alakulhat ki. Romlik a koncentrálóképesség. Fejfájás, szédülés léphet fel, izomgyengeség, émelygés, és végtagzsibbadás jelentkezhet. Gyakoriak lehetnek a kellemetlen, erőteljes szívdobbanások, szívritmuszavarok. Különösen a vízhajtók szedésekor jelent problémát, ha csak a kálium pótlása történik meg nap mint nap. Hiszen ilyenkor a magnézium is fokozottan ürül a szervezetből. Ilyenkor gyakori, hogy hiába pótolják még fokozottabban a káliumot, AZ nem szűnteti meg a panaszokat, hiszen azt valójában a magnézium hiánya okozza.

Q10 koenzim

A Q10 nélkülözhetetlen a sejtek energiatermeléséhez! Azok a betegek, akik a vér koleszterinszintjét csökkentő úgynevezett „sztatin” készítményeket szednek, gyakran panaszkodnak izomfájdalmakra és egyéb kellemetlenségre. Ezek egy része abból ered, hogy a sztatinok blokkolják a szervezetben a Q10 szintézisét, csökkentik a májban történő Q10 termelődést.

E-vitamin

Az E-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, melynek antioxidáns hatása van. Ez annyit jelent, hogy segítsemlegesíteni a szervezetben felgyülemlett káros hatású szabad gyököket. Ezek a szabadgyökök felelősek részben az érelmeszesedés és különböző daganatok kialakulásáért, meggyorsítják a sejtek öregedését, fokozzák az időskori látásélesség romlásának ütemét és gyengítik az immunrendszerünket.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!