Termékeink

GOJI BERRY 100G

goji berry.jpg
Cikkszám: CV6569
1 200 Ft
945 Ft + ÁFA
Egység: 90 dbBruttó egységár: 13 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Goji berry- Lycium barbarum

Farkasbogyó, líciumgyümölcs

kínai farkasbogyó

A Himalája lejtőin, Ningxia tartományban tradicionális , nagy becsben tartott növény. A farkasbogyó legendája és az ősi kínai orvoslás feljegyzései 5000 évre nyúlnak vissza. Gyümölcsét már évezredek óta használják a tradicionális kínai gyógyászatban. Shen Nung, a nagy népi gyógyító a világ első, Kr.e. 475 körül kiadott gyógyszerkönyvében már említést tett a farkasbogyóról. A kínai farkasbogyót régóta nemzeti kincsnek tekintik a kínaiak, az olimpiai edzők titkos fegyverként használják olimpiai aranyérmek megszerzéséhez.
Az 1980-as évek közepén a Ningxia Táplálkozástudományi Intézet biokémikusai a kínai farkasbogyó (amit az őslakos kínaiak Goji bogyónak neveznek) analizálásakor azt találták, hogy az egy valóságos vitaminbomba egy gyümölcs alakjában. Tömegének több mint 15%-át fehérjék alkotják, a farkasbogyó legalább 33 esszenciális ásványi anyagot és nyomelemet, 18 aminosavat és tekintélyes mennyiségű krómot tartalmaz.

Vitamintartalma páratlanul magas, amelyet egy független amerikai laboratórium analízise is megerősített:
67-szer több B1 vitamint (tiamint) tartalmaz, mint a barna rizs, 2-szer annyi B3 vitamint (niacint) tartalmaz, mint az élesztő
3-szor annyi C-vitamint tartalmaz, mint a narancs 5-ször annyi kálciumot tartalmaz, mint a nyers karfiol 2-szer annyi béta-karotint tartalmaz, mint a nyers spenót
Emellett az egyik legerősebb természetes antioxidáns gyümölcs, az ORAC értéke 27-szerese a vörös szőlő és 6-szorosa a földi szeder ORAC értékének! Méltán érdemelte ki a „superfood" („szupertápanyag") elnevezést, amelyet a több száz elvégzett klinikai vizsgálat a legmesszebbmenőkig megerősített.Anyagai májvédő és májregeneráló hatásúak, amelyet több klinikai vizsgálat igazolt. Magas rosttartalma és természetes vitaminjai elősegíthetik a jótékony bélbaktériumok növekedését, ezzel gyorsítva a bélműködés egyensúlyának helyreállítását.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!