Termékeink

EPHELIS ALPHA GÉL 1X 20G 20G

EPHELIS.jpg
Cikkszám: CV6595
2 300 Ft
1 811 Ft + ÁFA
Egység: 20 dbBruttó egységár: 115 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

EPHELIS ALPHA GÉL

ÖSSZETÉTELE:
víz, propilénglikol, alfa-arbutin, carbomer 940, liquritia radix extraxt, aszkorbinsav, natrium szulfit, metilparaben, alfa tocoferol acetát, hidrokinon

Ha a bőrben a  festék eloszlása nem egyenletes, akkor helyenként kisebb nagyobb barnás foltok, szeplők, májfoltok képződnek. A bőrfesték képződését a napfény fokozza ezért napozás után a szeplők színe sötétebbé válik.

Alkalmazása
A zselét naponta egy-két alkalommal vékony rétegben kell az érintett bőrfelületre kenni. A gél kellemes, lágy állománya, kenhetősége lehetővé teszi a vékony rétegben történő egyenletes felvitelt. Néhány percen belül a gél felszívódik, és semmi nyoma nem marad a bőrön, amely alig észrevehetően feszessé válik, kisimul. A hatás eléréséhez, a foltok halványabbá válásához, eltűnéséhez általában 4-5 hetes folyamatos alkalmazás szükséges. Az EPHELIS zselé a készítményre érzékeny egyéneknél bőrpírt okozhat, ami a zselé használatának szüneteltetésével, vagy az alkalmazás ritkításával önmagától megszűnik. Amennyiben a gyulladás nem szűnik meg, vagy még erősödik, akkor a készítmény használatát meg kell szüntetni. A kezelés abbahagyása után 2-3 héttel a foltok ismét láthatóvá válhatnak. A zselé hatása csak folyamatos alkalmazással tartható fenn.
Figyelmeztetés: a készítmény a szem, a száj, és az orr nyálkahártyájára nem kerülhet, hajhoz nem érhet, mert kifehéríti. Gyermekeknek a készítmény alkalmazása nem ajánlott. 
Gyártó és forgalmazó: CREMUM Kozmetikai Kft
Notifikációs szám: 1651/2009 OÉTI

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!