Termékeink

EUCERIN HF NAPPALI ARCKRÉM UTÁNTÖLTŐ 50ML

EUCERIN HF UTÁNTÖLTŐ 50ML.jpg
Cikkszám: CV8427
11 770 Ft
9 268 Ft + ÁFA
Egység: 50 mlBruttó egységár: 235 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

 90%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz a normál Hyaluron-Filler arckrémek tégelyéhez képest
 Az utántöltő csomagolása 91,7%-ban újrahasznosított papírból készült
 A Hyaluron-Filler új generációja: ránctalanító nappali arckrém hialuronsavval, szaponinnal és enoxolonnal. Minden bőrtípusra.

Öregedésgátló nappali arckrém 3x hatású formulával, utántöltő

1 Feltölti a ráncokat
2 Stimulálja a bőr saját hialuronsav termelését
3 Védi a bőr saját hialuronsav szintjét

Még a legmélyebb ráncokat is feltöltheti a láthatóan simább, ragyogó és fiatalosabb megjelenésű bőrért. Ez az öko-utántöltő az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrémet tartalmazza, és bármelyik Eucerin arckrém tégelyébe behelyezhető. Az utántöltők használatával évente körülbelül 16 tonna műanyag takarítható meg*.

*Az éves megtakarítás alapja a nemzetközileg várható 1 éves fogyasztás becsült értéke

 

 

Öregedésgátló nappali arckrém száraz bőrre, 15-ös fényvédő faktorral

Ahogy idősödünk, bőrünk hialuronsav-termelése csökken, aminek következtében bőrünk ráncosodni kezd és öregebbnek tűnik
Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém öko-utántöltő szembeszáll ezzel a folyamattal:

1. Feltölt: A nagy és kis molekulasúlyú hialuronsav hidratálja az arcbőrt és feltölti a ráncokat.
2. Élénkít: Az antioxidáns hatású glicin-szaponin akár 256%-kal is fokozhatja a bőr hialuronsav-termelését és védi a bőrt a szabadgyököktől.
3. Véd: Az enoxolon több mint 50%-kal csökkenti a hialuronsav lebomlásának ütemét. 

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém öko-utántöltő az öregedés első jelei ellen hat a száraz bőrön. Láthatóan feltölti a finom redőket, sőt még a mély ráncokat is, és a bőrt fiatalosabb megjelenésűvé teszi. Hatékonyan megelőzi az UV-sugárzás okozta fényöregedést (a napsütés hatására bekövetkező idő előtti öregedést), megakadályozza, hogy a ráncok mélyebbé váljanak és védi a bőrt a szabadgyökök ellen.

Az Eucerin különleges formulája, mely nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavak, glicin szaponin és enoxolon keverékét tartalmazza, célzott hatásának köszönhetően láthatóan feltölti még a mély ráncokat is. A nagy molekulasúlyú hialuronsav javítja a hidratáltságot és simává teszi a bőr külső rétegét, míg a 40-szer kisebb, alacsony molekulasúlyú hialuronsav behatol a bőr beljebb elhelyezkedő, epidermális rétegeibe, ahol a mélyebb ráncok erednek. Az antioxidáns hatású glicin-szaponin fokozza a hialuronsav termelését a dermális rétegben, a legmélyebb ráncok kialakulásának helyén, és védelmet nyújt a szabadgyökök ellen. Az enoxolon gátolja a bőrben termelődött hialuronsav lebomlását.
1 A nagy molekulasúlyú hialuronsavhoz képest, melyet a formula szintén tartalmaz

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Főbb eredmények

Egyéb klinikai és bőrgyógyászati kutatások mellett termékhasználati (PiU) vizsgálatot végeztek 360 (35 és 55 év közötti) nő részvételével. A következő eredmények születtek kétheti termékhasználat után:

 

   

A finom ráncok és redők láthatóan csökkentek

88%

Fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését

99%

Láthatóan és érezhetően simábbá teszi a bőröm

96%

Megelőzi az új ráncok és redők kialakulását

93%

Megelőzi a ráncok mélyebbé válását 88%
Intenzíven hidratál 98%

2 Beiersdorf AG, PiU Thaiföld, 2021. január

Használata

 

  • A Hyaluron-Filler ráncfeltöltő nappali arckrém tégelyéből vegye ki az üres tégelyt és helyezze be a Hyaluron-Filler ráncfeltöltő nappali arckrém öko-utántöltő kapszulát. Nappali arcápolási rutinja részenként vigye fel megtiszított arcára, nyakára és dekoltázsára.
  • Vigyázzon, hogy szembe ne kerüljön!
  • A legjobb eredmény elérése érdekében használja együtt az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrémmel, az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrémmel és az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szérummal.
  • Ha extra napvédelemre van szüksége, akkor a nappali arckrém felvitele után használja az Eucerin Sun Photoaging Control SPF50+ terméket, amely megvédi bőrét a napsugárzás bőrkárosító hatásától.

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!