Termékeink

JUST ARCTISZTÍTÓ ÉS MASZK 2IN1 100ML

Cikkszám: CV58375
12 980 Ft
10 220 Ft + ÁFA
Egység: 100 mlBruttó egységár: 130 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Pórusmély tisztítás: a gyengéden tisztító, kímélő tenzidek és a zöld timföld alaposan és egyidejűleg kíméletesen szabadítják meg a pórusokat a pattanásoktól és a felesleges faggyútól, portól, szennyeződésektől.

A faggyútermelés szabályozása: az egyiptomi és indiai lótuszvirág értékes kombinációja kontrollálja a faggyútermelést, csökkenti a mitesszerek és pattanások mennyiségét, megelőzi újraképződésüket.

Sejtmegújulás: a fehér fűzből nyert természetes szalicilsav és a zöld timföld gyengéden eltávolítják az elhalt bőrsejteket és irritáció nélkül segítik elő a sejtújulási folyamatot. A bőr újra fel tud lélegezni.

Alkalmazás:

Tisztításként: reggel és este tegyen egy mogyorónyi mennyiséget a benedvesített és sminktől megtisztított arcbőrre, majd körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozza be. Az érzékeny szemkörnyéket hagyja ki. Ezt követően langyos vízzel alaposan mossa le.

Arcpakolásként: Hetente egyszer, vékony rétegben vigye fel a száraz, alaposan megtisztított arcbőrre. Az érzékeny szemkörnyéket hagyja ki. 5 perc hatóidő után langyos vízzel habosítsa fel, majd alaposan mossa le. Az esetleges maradványokat egy tisztítókoronggal távolítsa el.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!