Termékeink

ECOTEST MULTIDROG NYÁLTESZT 1X

ecotest.jpg
Cikkszám: CV31973
3 305 Ft
2 602 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 3 305 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Az ECOTEST multidrog automata nyál tollteszt készlet tiltott kábítószerek egyszerű és gyors kimutatására szolgál emberi nyálmintából. Egyetlen teszttel 9-féle kábítószerre - kokain, kristály, pszichoaktív szerek, marihuána, heroin, speed, kábító-nyugtató szerek, metadon és ecstasy - lehet szűrni a tiltott szerek szedésére utaló tünetek megjelenésekor, a fogyasztást követő 1-3 napon belül. Használata egyszerű, gyors, megbízható, és mivel a tesztelt személy mindvégig szem előtt van, ezért a teszt eredménye nem manipulálható.

A Multidrog automata toll gyorsteszt egy professzionális felhasználási célra szánt in vitro diagnosztikai eszköz. Egyetlen drogteszttel kilenc tiltott szert lehet kimutatni a tüneteket mutató, gyanúsan viselkedő személyektől vett nyálmintákból.

A teszteljárás teljesen automata, befolyásolhatatlan, becsaphatatlan, mivel a tesztet akár az ellenőrzést végző személyek szeme láttára is meg lehet csinálni a páciens személyiségi jogainak megsértése nélkül.

A tesztelés nagyon egyszerű és automatikus. Bármely időpontban levett nyálminta alkalmas a vizsgálatra, de a tesztelés előtt legalább 15 perccel a páciensnek már sem enni, sem inni, sem dohányoznia nem szabad.

Az eszköz kupakját levéve szabaddá válik az a nedvszívó nyelv, amit a tesztelést végző egészségügyi, munkavédelmi vagy rendvédelmi szakember a páciens nyelve alá helyez, majd az eszközt felfelé tartva hagyja, hogy a nyál természetes módon beivódjon abba. Mintegy 2-3 perc elteltével az eszköz tesztcsíkjain látható (C) kontrollvonal megjelenése jelzi a kellő mennyiségű nyál felszívódását, miután ki lehet azt venni a szájból. A tesztet függőleges helyzetben a puffercső kellő mélységébe kell nyomni, majd 15 perc várakozási idő után az eredmény leolvasható.

 

NAGYON FONTOS!
Más tesztekkel ellentétben a drogtesztek tesztcsíkján, az adott szer nevének hárombetűs rövidítésénél megjelenő csík - színárnyalattól függetlenül - azt fogja jelenteni, hogy az illető negatív arra a szerre, ill. az adott szer szintje a kimutathatósági határ alatt van. A tiltott szerhasználatot az adott kábítószernél meg NEM jelenő csík fogja jelezni, igazolni.

 

Szintén jó tudni, hogy a Multidrog nyálteszt a tiltott szerhasználatot a fogyasztást követő 1-3 napon belül mutatja ki, amikor az illetőnél még jó eséllyel fennáll a szemmel láthatóan zavart viselkedés, drogok által befolyásolt tudatállapot. Ezen időszakot követően a droghasználat már csak vérből, ill. vizeletből mutatható ki.

Az ECOTEST Multidrog automata nyál tollteszt nagyon hasznos lehet veszélyes munkakörökben, vagy veszélyes munkaterületen dolgozó, gyanúsan zavartan viselkedő személyek munkakezdés előtti tesztelésére. A teszttel megelőzhető, hogy egy kissé hosszúra nyúlt, hétvégi kábítószeres buliban fogyasztott szer hatására egy felelőtlen munkavállaló miatt mások élete, testi épsége is veszélybe kerüljön.

Ugyanakkor a munkáltatók felelőssége az, hogy ne engedjék munkavégzésre alkalmatlan állapotban levő dolgozójukat munkába állni. Könnyen belátható, micsoda felelőtlenség a munkáltató részéről, ha nem akadályozza meg, hogy egy bódult állapotban levő, kábítószer hatása alatt álló buszsofőr vagy gépkezelő felvegye a munkát. A munkáltatók a büntetőjogi felelősségük alól kizárólag akkor mentesülhetnek, amennyiben igazolni tudják, hogy rendszeresen, szúrópróbaszerűen letesztelik a dolgozóikat, és erről jegyzőkönyvet is vezetnek.

 

Az ECOTEST Multidrog automata nyál tollteszt legfontosabb előnyei:

 • kíméletes tesztelési eljárás,
 • egyetlen drogteszt kilenc kábítószerre szűr,
 • a munkáltatók számára megengedhető árú biztonság,
 • a teszteredmény nem manipulálható, gyors, megbízható,
 • bárhol, bármikor elvégezhető a teszt, akár munkaterületen, helyszíni ellenőrzésen is,
 • használhatja üzemorvos, munkavédelmi, rendvédelmi szakember,
 • a hazánkban leggyakrabban használt tiltott szereket mutatja ki,
 • az eredmény már 15 perc után leolvasható,
 • munkavállalók kábítószerfogyasztásának bizonyítására, ill. kizárására.

 

Termékinformációk

 • Kilenc az egyben drogteszt,
 • Becsaphatatlan tesztelési eljárás,
 • Személyiségi jogok megsértése nélkül elvégezhető teszt,
 • Fájdalommentes, kíméletes és méltóságteljes teszteljárás,
 • Egylépéses teszt,
 • A laikusok általi használata nem megbízható és nem biztonságos.
 • A termék nem alkalmas öntesztelésre és otthoni használatra.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!