Termékeink

EUCERIN HF+ELASTICITY BŐRTÖMÖRSÉGET REGENERÁLÓ TESTÁPOLÓ 200ML

eucerin hf elasticity tégely.jpg
Cikkszám: CV6781
9 115 Ft
7 177 Ft + ÁFA
Egység: 200 mlBruttó egységár: 46 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Növeli a bőr rugalmasságát, csökkenti az öregségi foltokat és hidratálja a bőrt

Öregedésgátló testápoló, melynek három kulcsfontosságú hatóanyaga hármas hatást fejt ki: a bőr egyenletes megjelenésűvé, feszesebbé és fiatalosabbá válik, tapintása pedig érezhetően simább és rugalmasabb lesz. A thiamidol láthatóan csökkenti az öregségi foltok megjelenését és egyenletes árnyalatúvá, fiatalossá teszi a bőrt, az arctiin felgyorsítja a kollagén megújulását, és ezáltal segít fokozni a rugalmasságot, a hialuronsav pedig intenzíven hidratál és bársonyossá teszi a bőrt.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló testápoló

A különleges, hármas hatású formula többféle öregedésgátló hatást fejt ki. Az Eucerin egyedi hatóanyaga, az arctiin felgyorsítja a kollagén megújulását, és ezzel segít fokozni a bőr rugalmasságát. A szabadalmaztatott thiamidol szemmel láthatóan csökkenti az öregségi foltok megjelenését és a bőrt bársonyosabb, sugárzóbb és láthatóan fiatalosabb megjelenésűvé teszi. Az Eucerin nagy és kis molekulatömegű hialuronsavat egyaránt tartalmazó innovatív keveréke intenzíven hidratálja, feltölti és simábbá teszi a bőrt. Az eredmény: egyenletes, tömörebb és fiatalosabb megjelenésű bőr, mely érezhetően bársonyosabb és rugalmasabb.

A melanin egy természetes pigment, ez adja bőrünk színét. A napsugárzás, a hormonális hatások és az öregedés fokozhatja a melanin termelődését, ami hiperpigmentációhoz vezet. A hiperpigmentáció sötétebb bőrterületek és öregségi foltok (más néven májfoltok vagy napfoltok) kialakulását eredményezi, és a bőr láthatóan egyenetlen árnyalatúvá válik.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai vizsgálatok igazolják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását.

Tulajdonságok

•  Növeli a bőr rugalmasságát
•  Csökkenti az öregségi foltokat
•  Hidratálja a bőrt

Használati útmutató

•  Vékony rétegben vigye fel a bőrére és gyengéden masszírozza be
•  A legjobb eredmény eléréséhez használja mindennap reggel és este, összesen legfeljebb 2 alkalommal

Összetevők

 

Thiamidol -

A thiamidol az Eucerin által szabadalmaztatott hatóanyag. Ez a rendkívül hatékony összetevő tíz évnyi fejlesztés eredménye; klinikailag és bőrgyógyászatilag igazolt módon csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza újbóli kialakulásukat.

Hialuronsav -

A hialuronsavat a bőrsejtek képezik, és a bőr kötőszövetének részét képezi. Az egyik kulcsfontosságú funkciója a bőr nedvességtartalmának megőrzése; a hialuronsav saját súlya 1000-szeresének, vagy akár 10 000-szeresének megfelelő mennyiségű vizet képes megkötni (vagyis egy grammnyi egy liter és tíz liter közötti mennyiséget köt meg). Ahogy öregszünk, a bőr természetes hialuronsav-termelő képessége csökken, emiatt ráncok alakulnak ki, melyek idővel egyre mélyebbé válnak.

Hogyan hatnak együtt

Ahogy a bőrünk öregszik, egyre kevesebb hialuronsavat termel, emellett csökken a kollagén és az elasztin szintje is. A bőr szerkezete megváltozik – mély ráncok alakulnak ki, és a bőr elkezd megereszkedni.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló testápoló hatóanyagai egymást erősítve fokozzák a rugalmasságot, csökkentik az öregségi foltokat és töltik fel a bőrt, hogy az még tömörebb, egyenletes árnyalatú és ragyogó legyen. A hármas hatású formula tartalmaz egy egyedi, innovatív hatóanyag-kombinációt is. Ebben megtalálható az Arctiin (mely felgyorsítja a hámsejtekben a kollagén megújulását és ezzel segít fokozni a rugalmasságot), a thiamidol (mely klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított módon csökkenti az öregségi foltokat és megakadályozza újbóli megjelenésüket), valamint a hialuronsav, mely intenzíven hidratálja és bársonyossá teszi a bőrt. Az eredmény egyenletes árnyalatú, tömörebb és fiatalos megjelenésű bőr, mely érezhetően bársonyosabb és rugalmasabb.

A thiamidol a hiperpigmentáció kiváltó okára hat azáltal, hogy gátolja a bőrben a melanintermelést, és ennek köszönhetően a már meglévő sötét foltok elhalványulnak és kevesebb új folt keletkezik. A thiamidol az Eucerin Anti-Pigment termékcsaládjának kulcsfontosságú összetevője. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják, hogy csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli megjelenésüket. Az első eredmények már két hét után láthatók, és rendszeres használat mellett a hatás idővel tovább fokozódik.

Ebben az innovatív keverékben magas és alacsony molekulasúlyú hialuronsav egyaránt megtalálható a célzottabb hatás érdekében, így a termék láthatóan feltölti a mély ráncokat. A nagy molekulasúlyú hialuronsav fokozza az epidermisz legkülső rétegének hidratációját (ahol a finom redők és a ráncok keletkeznek), míg az alacsony molekulasúlyú hialuronsav, amely 40-szer kisebb1, mélyen behatol az epidermális rétegekbe és ott serkenti a bőr saját hialuronsavtermelését, ahol a mélyebb ráncok keletkeznek.

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!