Termékeink

KOVAFOLD CALCIUM KAPSZ BANO 60X

bano kovaföld.jpg
Cikkszám: CV1704
5 390 Ft
4 244 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 90 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Bánó féle Calcium-Kovaföld kapszula (60 db)
Bánó féle Kovaföld kapszula kalciummal (60 db)

A kovaföld egy olyan természetes anyag, melyet őstengeri lerakódásból/ hordalékból nyernek. Számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, közöttük kiemelkedő mennyiségű szilíciumot. A szilícium a szervezet számára nélkülözhetetlen esszenciális nyomelem. A szilícium a szervezet felépítésében egyszerre biztosítja a keménységet és a szilárdságot, ugyanakkor javítja a rugalmasságot is.

A kalcium alap építőköve a csontoknak és fogaknak, biztosítja épségüket, egészségüket. Fontos része van a sejtfolyamatokban, jelentős mennyiség található a vérben és az izmokban. A kalcium elősegíti a sejtek közötti kommunikációt, fontos szerepe van a véralvadásban, és részt vesz az izmok összehúzódásának-elernyedésének szabályozásában.

A kálcium és kovaföld szedésével a törékeny haj erős, fényes és dús lesz, a repedezett köröm erős és rugalmas, a petyhüdt bőr ismét feszessé és széppé válik.
A rendszeres szilícium-bevitel (táplálék vagy pótlás) tehát fontos az ép körmök, a szép haj és az egészséges bőr érdekében. Erős ásványpótló, fertőtlenítő, regeneráló, sejtélénkítő, és hegesedésgátló is egyben.

A Bánó féle Calcium-Kovaföld kapszulát a szilícium és kalcium hiány miatt kialakult hajhullás, töredezett haj, repedezett, puha köröm esetén és a bőr egészségének megőrzésére ajánljuk. Fontos szerepe lehet a csont és porc képzésében.

Highslide

Alkalmazás:a kapszulát naponta 3x1 alkalommal szétrágás nélkül,
bőséges folyadékkal kell bevenni
  
Hatóanyagai:Calcium-Kovaföld kapszula:
kovaföld, kalcium-glükonát, szacharóz, sztearinsav,
kinolinsárga, titán-dioxid, zselatin.

Kovaföld kapszula kalciummal:
kovaföld, kalcium-karbonát, zselatin kapszula,
keményített zsír, titándioxid.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!