Termékeink

PROXELAN VÉGBÉLKÚP 10X

proxelan végbélkúp.jpg
Cikkszám: CV63563
5 200 Ft
4 094 Ft + ÁFA
Egység: 10 dbBruttó egységár: 520 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

hialuronsav

tökmagolaj-kivonat (Cucurbita pepo)

ázsiai gázló (Centella asiatica)

tömjénfa (Boswelia serrata)

szalmagyopár (Helichrysum angustifolium)

ausztrál teafa (Melaleuca)

E-vitamin (Tocopherolacetat)

A végbélkúp helyi alkalmazásának eredményeként a kedvező hatás a panaszok forrásánál jelentkezik, és jól kiegészíti a szájon át szedhető gyógyszerek kombinációját.

Előnyös gyógyszerforma

A legtöbb férfi inkább bekapna egy tablettát a fájdalom ellen. Pedig a végbélkúp előnyös tulajdonsága a prosztatagyulladáshoz köthető alhasi, gáttájéki fájdalom csillapításában elég logikus: a végbélből a kúp értékes összetevői a végbél környéki, ún. hemorrhoidális vénákon keresztül gyorsan a prosztata közelébe, a kismedencébe jutnak, miközben nem érintik a gyomor-bélrendszert és a májat.  Ezen az úton a Proxelan® végbélkúp jól kiegészíti a szájon át szedett egyéb gyógyszerek jótékony hatását. Felhelyezése fájdalommentes és egyszerű: segíthet, ha a kezünket előbb felmelegítjük, vagy meleg vízzel kezet mosunk. Aztán csak lazán: a gömbölyű végével előre, felnyomjuk a kúpot a végbélbe, amilyen mélyre csak tudjuk. Tehetjük ezt fekvő helyzetben, felhúzott lábakkal, de akár állva is. A lényeg, hogy utána rövid ideig zárjuk össze a farpofákat, hogy megakadályozzuk a kúp visszacsúszását. Az ellenérzést csak fejben kell legyőzni!

A Proxelan® végbélkúpot naponta egyszer, lehetőleg lefekvés előtt kell alkalmazni, ha az orvos másként nem rendeli. A 30 napos bevezető kúra után a kezelés folytatása a panaszoktól függ. Szükség esetén a Proxelan® végbélkúp használata ismételhető és tartós kezelésre is alkalmazható.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!