Termékeink

BIOCO PROSTAMEN TBL. 80X

bioco prostamen 80x.jpg
Cikkszám: CV64213
4 860 Ft
3 827 Ft + ÁFA
Egység: 80 tabl.Bruttó egységár: 61 Ft / 1 tabl.

Termékismertető / Betegtájékoztató

BioCo ProstaMen tabletta három növény értékes kivonatát tartalmazza.

  • A szabalpálma termésének kivonata az egyik legismertebb és legszélesebb körben alkalmazott hatóanyag. Kivonata elősegítheti a normális vizeletáramlást, és a prosztata egészségének megőrzését.
  • A kisvirágú füzike kivonata hozzájárulhat a húgyúti rendszer megfelelő működéséhez 45 év feletti férfiak esetében.
  • A csalángyökér hozzájárulhat a prosztata egészségéhez.

A gyógynövényeket a férfiegészség megőrzéséért további hasznos ásványi anyagok egészítik ki. A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához. A szelén részt vesz a normál spermaképződésben.

A növényi kivonatok jó szolgálatot tehetnek a prosztata egészségének megőrzésében. Persze önmagukban nem alkalmasak a prosztatabetegségek megelőzésére és nem válthatják ki az orvosi kezelést sem.

A BioCo ProstaMen hatóanyagai hozzájárulhatnak a prosztata egészségének megőrzéséhez, hogy fenntartható legyen az eddigi életvitel.

Az érintett férfiak körében általában 40 éves kor fölött jelentkeznek a normális életvitelt megkeserítő tünetek: a gyakori vizelési inger (főként éjjel), és a vizeletáramlás csökkenése.

Sajnos a férfiak jelentős része elhanyagolja ezeket a csekélynek ható tüneteket – inkább csak kellemetlenségnek ítélik. Pedig a prosztata megnagyobbodása olyan mértékűvé válhat, hogy a húgycső elnyomásával lehetetlenné válik a folyamatos vizeletáramlás, amit fájdalom is kísérhet. A húgyhólyag nem ürül ki teljesen, a pangó vizelet húgyúti gyulladásokhoz vezethet. A kontrollálhatatlan vizeletcsepegés pedig tökéletes melegágya a baktériumok elszaporodásának.

Ha megjelentek a prosztata-rendellenességet feltételező panaszok, érdemes mielőbb orvosi segítséget kérni!

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!