Termékeink

MOLIMED FOR MEN ACTIVE 325ML 14X

molimed for men activ.jpg
Cikkszám: CV63268
95 Ft
75 Ft + ÁFA
Egység: 14 dbBruttó egységár: 7 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Inkontinencia betét férfiak számára Dry- Plus-Vlies technológiával és ultra-nedvszívó maggal; teljes felületén puha flíszborítással, külső vízzáró fóliával, légáteresztő a mikropórusoknak köszönhetően, speciálisan férfiaknak kialakított anatómiai forma; tökéletes védelmet és megbízható komfortos viseletet nyújt, véd a visszanedvesedéstől; diszkrét viseletet biztosít, széles ragasztócsíkkal egyszerűen a fehérneműhöz rögzíthető.

MoliMed® for men active

 Diszkrét pénisztasak enyhe inkontinenciára. Speciálisan a férfiak anatómiájához formázva. A különleges kialakítású pénisztasak pont ott szívja fel a nedvességet, ahol az megjelenik. A 3-rétegű nedvszívó párna a nedvességet gyorsan a szuperabszorbens mag belsejébe vezeti és biztonságosan magába zárja, így a betét felülete kellemes száraz érzést nyújt. A puha, textilszerű és légáteresztő felületű betét viselete a fehérneműhöz hasonló érzést nyújt. Anyaga bőrbarát, antibakteriális hatású, dermatológiailag tesztelt. A különleges szuperabszorbens magok a nedvességet és a szagokat is biztonságosan magukba zárják.

 nkontinencia betét férfiak számára Dry-Plus-Vlies technológiával és ultra-nedvszívó maggal; teljes felületén puha fliszborítással, külső vízzáró fóliával, légáteresztő a mikropórusoknak köszönhetően, speziálisan férfiaknak kialakított anatómiai forma; tökéletes védelmet és megbízható komfortos viseletet nyújt, véd a visszanedvesedéstől; diszkrét viseletet biztosít, egyszerűen a fehérneműhöz rögzíthető a széles ragasztócsíkkal.

Alkalmazási terület:
Könnyű vizeletinkontinencia esetére (pl. prosztataoperációt követően). Testhez illeszkedő zseb formájú, amely a hímvessző alakját felveszi; ideális enyhe hólyaggyengeségnél, különösen diszkrét megoldás.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!