Termékeink

DERMOLIN FORTE BŐRPUHÍTÓ KRÉM 100G

DERMOLIN FORTE BŐRPUHÍTÓ KRÉM.jpg
Cikkszám: CV59661
1 600 Ft
1 260 Ft + ÁFA
Egység: 100 grBruttó egységár: 16 Ft / 1 gr

Termékismertető / Betegtájékoztató

A kemény, elszarusodott bőrt megpuhíthatja. Rendszeres használata meggátolhatja a bőrkeményedések kialakulását, repedések képződését a tartós nyomásnak, dörzsölésnek kitett testfelszínen.

Idős és száraz bőrű egyéneknek ajánlott a rendszeres használata, különösen a ruhával nem védett testfelszínek kiszáradásának megelőzésére.

A bőr külső megvastagodott szaru rétegének keratin tartalmát tartós használat során oldja, ezzel segítve a bőr rugalmasságának visszaállítását, fenntartását. Egyéni érzékenység (bőrpír) nem zárható ki. Ilyenkor a kezelést ritkítani kell, súlyos esetben meg kell szakítani a kezelést. Enyhébb tünetek esetén ajánlatos a DERMOLIN bőrpuhító krémmel kezdeni a kezelést.


Alkalmazása:

A kemény, száraz, esetleg berepedezett bőrt naponta többször kenjük be. A kezelt terület fóliával történő takarása fokozza a krém hatását. Megelőzés céljából napi egy-két alkalommal vékonyan kenjük be az érintett területet és enyhe masszírozással segítsük a felszívódását.

 

Összetevők:

Aqua, Glycerin, Urea, Vegelin 70 (Ricinus communis Oil and Hydrogenated, Castor Oil and Copernicia Cerifera 
Wax), Propylenglycol (1,2), Isopropyl myristate, Stearic acid, Sorboxaethenum , Caprylic/capric-triglyceride, Cetyl alcohol, Cera alba, Butyrospermum Parkii (Shea butter), Nipaquard SCE (Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid), Parfume

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!