Termékeink

BIODERMA ATODERM S.O.S SPRAY 50ML

BIODERMA ATODERM SOS SPRAY.jpg
Cikkszám: CV62094
4 170 Ft
3 283 Ft + ÁFA
Egység: 50 mlBruttó egységár: 83 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Azonnali megoldás a viszkető bőrnek

 

  • 60 másodpercen belül enyhíti a viszketést, 6 órás hatékonyságot biztosít.*
  • A bőr azonnal megnyugszik és csökken a vakarózási inger.
  • Hosszan tartó hidratálást és intenzív védelmet biztosít.

Nagyon jó bőrtolerancia - Nem mitesszerképző - Frissítő, könnyű textúra - Illatanyagot nem tartalmaz - Könnyű alkalmazni, 360°-ban használható spray - Nem hagy foltot a ruhán

ÚJDONSÁG - Alkalmas kismamák számára

Irritált, száraz, nagyon száraz, érzékeny  bőrre

Új tudományos felfedezés: azonosították azt a két biológiai molekulát, amely atópiás dermatitis, valamint pikkelysömör esetén a viszketés kialakulásáért felelős. Az Atoderm SOS Spray ezen kívül más viszketést kiváltó biológiai utakon is kifejti a hatását, hogy globális megoldást nyújtson átmeneti és tartós viszketés esetén egyaránt.

A Skin Relief technológia (Ambora + Zöld tea kivonat), valamint a nyugtató bőrgyógyászati összetevő (enoxolon) kombinációja a bőrsejteket és immunsejteket célozva a viszketési kiváltó tényezőjére hat.

SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalom: Meggátolja a Staphylococcus aureus baktérium megtelepedését és elszaporodását, valamint az allergének bejutását, biológiailag és tartósan állítja helyre az egészséges bőrfelszínt.

Hozzáadott aktív hatóanyagok:

Hidratál és védi a bőrt: PP-Vitamin és szkvalén

DAF™ komplex (Dermatological Advanced Formulation): növeli az érzékeny bőr toleranciaszintjét, ezáltal a bőr ellenállóbbá válik.

Alkalmazd annyiszor, ahányszor szükségesnek érzi.

  • LÉPÉS 1Permetezd egyenletesen a bőrödre 20 cm-es távolságból.
  • LÉPÉS 2Oszlasd el, amennyiben szükséges.
  • LÉPÉS 3Hagyd megszáradni a bőrön.

Permetezd tenyeredbe, mielőtt az arcodra felvinnéd a készítményt. Ne lélegezd be. Újszülött kortól, kivéve koraszülött babák esetén. Ez a termék nem gyógyszer. Ha a bőr állapota nem javul, vagy ha a probléma továbbra is fennáll, fordulj orvoshoz. Önmagában vagy orvosi kezelésekkel, orvosi tanácsot követve.
Figyelem. Nyomás alatt álló tartály: felrobbanhat hevítéskor. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól távol tartandó. Tilos a dohányzás mellette. Ne szúrd át és ne égesd el, még ha nem is használod. Védd a napfénytől. Ne tedd ki 50 ° C / 122 ° F feletti hőmérsékletnek. Tartsd távol gyermekektől.

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!