Termékeink

KNEIPP FÜRDŐOLAJ SZABAD LÉGUTAK 100ML

kneipp fürdőolaj szabad légutak.jpg
Cikkszám: CV55579
1 620 Ft
1 276 Ft + ÁFA
Egység: 100 mlBruttó egységár: 16 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Kneipp Szabad Légutak Eukaliptusz-Lucfenyő Fürdőolaj A Kneipp fürdőolaj nagy arányban tartalmaz természetes eukaliptusz és lucfenyőtű illóolajokat, amelyek átmelegítik a testet és felszabadítják a légutakat. Alkalmazás: Öntsön kb. 10ml olajat a 36-38°C-os folyó fürdővízhez. Az optimális hatás eléréséhez 15-20 percnyi fürdőzés ajánlott. Étkezésre nem alkalmas, gyermekektől távol tartandó. A fürdőolaj koncentrátum ne érjen hozzá a fürdőkád bevonatához vagy a szerelvényekhez. Nem tartalmaz tartósítószert, ásványi olajokat, bőrgyógyászatilag tesztelt.

A termék a következő növényeket tartalmazza Eukaliptusz; Lucfenyő; Egyéb: Összetevők: Polysorbate 20, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Aqua (Water), Abies Sibirica Oil, Limonene, Lavandula Hybrida Oil, Citronellol, Linalool, Tocopherol, CI 42051, CI 47005

Ötletek a fürdőhöz Azért, hogy fürdője valóban élménynek és minden értelemben élvezetnek bizonyuljon és a meleg víz ereje is érvényesüljön, egy pár apró szabályt figyelembe kell venni: A víz hőmérséklete: Alapvetően érvényes: minél melegebb a fürdővíz, annál több zsírt és vizet veszít a bőr. A túl forró víz ráadásul szükségtelenül terheli a szívet és a vérkeringést. És ez pontosan ellentétes azzal, amit Ön a kellemes meleg fürdőtől elvár. A víz hőmérséklete kb. 36-38C legyen. A fürdés időtartama: Legalább 5, de legfeljebb 20 percig tartson. Pár percre van szükség ahhoz, hogy a test felvegye a víz hőmérsékletét és a fürdőadalékok hatóanyagait. Ezek ellazítják az izmokat és az ereket és elfárasztanak. Ezen kívül élénkítik az izzadság kiválasztását és az anyagcserét, ennek következtében megsokszorozódik a káros anyagok kiválasztása a szervezetből. A túl hosszú fürdő ezzel szemben terheli a bőrt és a keringést, ugyanúgy, mint a túl forró fürdő.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!