Termékeink

MEPORE 9X10CM 1X

MEPORE SIMA.jpg
Cikkszám: CV22169
85 Ft
67 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 85 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Átlátszó, légáteresztő, tapadó anyaggal bevont poliuretán filmkötszer

A Mepore Film egy poliakryl tapadó felülettel bevont poliuretánból készült hajlékony, áttetsző és légáteresztő film. A kötszer áttetsző, sima papírlapkerettel van megerősítve, amely a felhasználás során megkönnyíti az alkalmazást.

Működési elv: A Mepore Film hajlékony, áttetsző. fedőrétegként védi a sebet, miközben kitűnően idomul a felületi szabálytalanságokhoz és testvonalakhoz. A Mepore Film nedves környezetet biztosít a seb és a környező bőrfelület számára, miközben a félig áteresztő képességének köszönhetően a túlzott nedvességet kiereszti. A Mepore Film megakadályozza a folyadékbehatolást és a bakteriális szennyeződést.

Alkalmazási terület: A Mepore Film kötszert a sebek széles körének kezelésére tervezték, így alkalmazható felületi égéseknél, kanülök rögzítésénél, ledörzsölődéseknél, zúzott sebeknél, donor oldalon, fekélyek nyomó- kötésénél, zárt műtéti sebeknél, valamint egyéb bőrsérülések megelőzésére. A Mepore Film használható alkalmazkodó rögzítő eszközként vagy másodlagos kötésként, olyan kötszerek fedésére, mint a hydrogélek, alginátok és habkötszerek.

Figyelmeztetés: A Mepore Filmet tilos alkalmazni olyan betegeknél, akik érzékenyek az akryl ragasztókra. Tilos használni Mepore Film kötszert közvetlenül olyan teljesen mély sebeknél, ahol izom, ín vagy csont is érintett, valamint harmadfokú égési sebeknél. Kötszercsere és eltávolítása: 1. A Mepore Film több napig is a helyén maradhat a seb/bőrfelület állapotától függően, vagy ahogyan az elfogadott klinikai gyakorlat megengedi. 2. Emelje fel a kötszer egyik sarkát, és gyengéden húzza a filmet a bőrfelület mentén (a szőrzet növekedési irányába). A kötszer sterilitása garantált, ha a belső csomagolás nem sérült vagy a felhasználást megelőzően nem volt felbontott állapotban. Újrasterilizálni tilos.

6 x 7 cm 10 x 12 cm 10 x 25 cm 15 x 20 cm

Mölnlycke Health Care Kft. 1134 Budapest, Dévai utca 26-28. Tel.: 06 1 477 3080

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!