Termékeink

MEPILEX BORDER SACRUM 16 X 20 CM

mepilex border sacrum1.jpg
Cikkszám: CV66617
2 578 Ft
2 030 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 2 578 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Ötrétegű habkötszer a nyomási fekélyek megelőzésére és a keresztcsont-tájéki sebek kezelésére

A Mepilex® Border Sacrum mindent egyben tartalmazó kötszer az egyetlen, szabadalmaztatott Deep Defense® technológiával rendelkező, ötrétegű, keresztcsont-tájéki habkötszer – bizonyítottan megelőzi a felfekvéseket, ha más alapvető megelőzési protokollal együtt alkalmazzák 1  2  3  4  5 .

A kötszer közepesen–erősen váladékozó, keresztcsont-tájéki sebek kezelésére is használható. Felszívja és magában tartja a váladékot, 6  7   emellett megfelelően kiegyenlíti a nedvességet a maceráció kockázatának elkerülése érdekében 6  8  .

Ez a közelmúltban bevezetett, továbbfejlesztett kialakítás új kezelő fülekkel és vastagabb határoló szélekkel rendelkezik, ami egyszerűbb felhelyezést és betegellenőrzést tesz lehetővé. A nyomási fekély prevenciójára történő használat érdekében a keresztcsont-alakzatot finomították, így Ön megfelelően letakarhatja a nagy kockázatot jelentő keresztcsont-tájékot; és a maximális védelem érdekében jobb gluteális lezárást biztosít 9 .

A továbbfejlesztett kialakítás továbbra is rendelkezik Safetac® technológiával – az eredeti, kisebb fájdalmat okozó érintkező réteg, szilikon ragasztással. Így a kötszer kényelmes és megfelel a beteg anatómiájának 10  4  – és könnyen eltávolíthatja a bőr felsértése nélkül 11. Ez kevesebb fájdalmat jelent az Ön betegeinek 11.

  • Más standard megelőzési protokollal történő együttes alkalmazás esetén bizonyítottan – akár 88%-kal – csökkenti a nyomási fekélyek kialakulását 1  2  3 
  • A szabadalmazott Deep Defense technológia védelmet nyújt a külső erőkkel – a nyomással, a nyíróerőkkel és a dörzsöléssel – szemben, valamint kezeli a mikroklímát, a felfekvésekért felelős legfontosabb tényezőket  12  4 
  • A Safetac technológiával rendelkező Mepilex® Border kötszer minimálisra csökkenti a fájdalmat a kötéscsere során 13 

  • Jó folyadékkezelési és -megtartó képesség 6  
  • Csökkenti a maceráció kockázatát  8     

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!