Termékeink

EUCERIN SUN OIL CONTROL DRY TOUCH SPF50 NAPOZÓ KRÉM-GÉL 200ML

EUCERIN SUN OIL CONTROL KRÉM GÉL 200ML 50 SPF.jpg
Cikkszám: CV1891
9 155 Ft
7 209 Ft + ÁFA
Egység: 200 dbBruttó egységár: 46 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Könnyen és gyorsan felszívódó napozó krém gél, mely nem hagy nyomot, zsíros érzetet a bőrön. Kiváló védelmet nyújt minden bőrtípus számára.

Az Eucerin Szélesspektrumú Fényvédő Technológiája magas szintű védelmet nyújt az UVA-/UVB-sugárzás, valamint a nagy energiájú látható fény ellen. Elősegíti a bőr saját DNS-regeneráló képességét és az Oil Control technológia mattító pigmentjeinek köszönhetően azonnali száraz érzést kölcsönöz a bőrnek.

 Rendkívül magas szintű napvédelmet biztosít

 Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia: UVA-/UVB-védelem és védelem a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen

 Minden bőrtípusra, akár érzékeny bőrre is, beleértve az olajos és aknéra hajlamos bőrt is

Az UV-fény a legfőbb oka annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, de a nagy energiájú látható fény (HEVIS) szintén létrehozhat káros szabadgyököket, melyek további stresszt jelentenek a bőr számára. Az Eucerin Sun Oil Control Dry Touch  napozó krém SPF 30  erős védelmet nyújt a nagyon magas UV-sugárzás ellen. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék nagyon jó bőrtolerabilitását érzékeny és aknéra hajlamos bőrön is.

A napozó krém rendkívül magas védelmet nyújt az UV-sugárzás ellen: A termékben levő UVA- és UVB-szűrők megfelelnek az Európai Kozmetikai Szövetség által meghatározott legmagasabb színtű UVA- és UVB-védelemnek. A termék UVA-védelmi szintje magasabb az EU-ban érvényes követelményhez képest. Az Eucerin Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája a magas szintű UV-védelem érdekében egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA-/UVB-szűrőket  és a licochalcone A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a nagy energiájú látható fény ( HEVIS) következtében létrejött szabadgyököket.  A formula glicirretinsavat is tartalmaz, amely elősegíti a bőr DNS-regenerálódási képességét, az Oil Control Technológia mattító pigmentjeinek köszönhetően pedig nem hagy zsíros, ragacsos érzetet a bőrön.

Az Eucerin Sun Oil Control Dry Touch napozó krém testre SPF50+ gyorsan felszívódik és egyáltalán nem hagy nyomot a bőrön.  Vízálló, izzadásálló és 'homokálló' (a homok kevésbé fog a bőrre tapadni) és mint minden fényvédő termék az Eucerin termékcsaládjában, ez sem tartalmaz oxibenzont és oktinoxátot - vagyis olyan UV-szűrőket, amelyek károsítják a korallzátonyokat - tehát a termék megfelel az ún. Hawaii-i Zátonyvédelmi Előírásoknak.

 

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék nagyon jó bőrtolerabilitását érzékeny és aknéra hajlamos bőrön is. Trópusi és páradús éghajlaton is használható.

Főbb eredmények

Az egyéb klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok mellett sor került egy termékhasználati vizsgálatra* is, melyben 123, 18 és 55 év közötti nő vett részt, akik rendszeresen használtak napvédő termékeket a testükön. Két hét rendszeres használat után a következő eredmények születtek:

Hatékony védelmet nyújt a napégés ellen (98%)

Hatékonyan megakadályozza a nap által okozott bőrkárosodást (98%)

Nem hagy zsíros, ragacsos érzetet (98%)

Rendkívül könnyű textúrájú (96%)

Másodperceken belül felszívódik (92%)

A bőrt azonnal száraz tapintásúvá teszi (91%)

* Beiersdorf AG, PiU, Spanyolország, 2019. április – május

TULAJDONSÁGOK

ultrakönnyű textúra

gyorsan beszívódik

nem zsíros

nem ragad

cero-percent-residue

extra water-resistant

sweat-resistant

anti-sand

enyhén illatos

Fontos tanácsok a napvédő használatához

Mielőtt a napra megy, a fényvédő termékeket bőséges mennyiségben, minden szabad bőrterületre vigye fel, és ezt gyakran ismételje meg – főként izzadás, fürdés után, vagy amikor megtörölközött –, hogy a védelem eredeti szintje fennmaradjon

Ha csökkenti az alkalmazott mennyiséget, a védelem lényegesen gyengébb lesz

Ne töltsön túl sok időt a napon, még fényvédő használatával sem

A túl sok napsugárzás komoly egészségügyi kockázatot jelent

Óvja a csecsemőket és a kisgyermekeket a közvetlen napsugárzástól

A napvédő ne kerüljön a szemébe

Várja meg, amíg a napvédő teljesen beszívódik, és ügyeljen rá, hogy bőre ne érintkezzen textíliával vagy szilárd felületekkel – így elkerülheti, hogy a termék foltot hagyjon

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!