Termékeink

KLIMIN SLIM FOCUS KAPSZULA 60X

Cikkszám: CV59358
6 350 Ft
5 000 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 106 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Klimin Slim Focus® kapszula

Súlycsökkentés, zsír és szénhidrát anyagcsere, mikrocirkuláció, perifériás keringés, hormonális egyensúly fenntartása

Klimin slim FOCUS – A változókori fogyáson a fókusz

Étrend-kiegészítő ligetszépe olajjal, ázsiai gázló-, barna alga-, ginkgo biloba-, szúrós csodabogyó-, keserű narancs kivonattal, vitaminokkal és krómmal

A változókorban mindenki találhat magán olyan területet, amivel nem elégedett. A Klimin slim FOCUS a változókori nők kényes területeire fókuszál.

Miért a változókori Nőkre helyezzük a fókuszt?
A változókori nők különösen értik, hogy mit értünk kényes területek alatt. A hormonális változások időszakában kitettebbek lehetünk a plusz kilók feljövetelének, különösen a kényes területeinken. A zsír és szénhidrát anyagcsere lelassulhat, ami súlygyarapodáshoz vezethet. A pajzsmirigy nem megfelelő működése is hozzájárulhat a nem kívánatos plusz kilók feljöveteléhez. A kilók csak szaporodnak, pedig nem feltétlenül viszünk be több kalóriát.

Megoldás vagy elkendőzés?
Sokan tapasztalhatjuk, hogy bizony vannak olyan területek testünkön, amiket jobb szeretünk eltakarni. Azt is megtanultunk az évek során, hogyan tudjuk egy-egy jól megválasztott ruhadarabbal álcázni azokat a bizonyos helyeket. Viszont mint tudjuk, hogy ez nem igazi megoldás.

Tegyünk ellene!
A diétás étrend kiegészítőjeként a Klimin slim FOCUS a megszokott súlycsökkentés, zsír és szénhidrát anyagcsere támogatáson túl a mikrocirkulációra és a perifériás keringésre helyezi a fókuszt, és a hormonális egyensúly támogatására az egészséges kötőszövet fenntartásáért.

Hogyan segít a Klimin slim FOCUS®?
Klimin slim TRIO® összetevői komplex módon támogatják a súlycsökkentést, a zsír és szénhidrát anyagcserét, a mikrocirkulációt és a perifériás keringést.

Miben más a Klimin slim FOCUS?
Ligetszépe olaj tartalmával ügyel a hormonális stabilitás fenntartására. Krómmal részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, barna alga tartalma támogatja a súlycsökkentést és hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez. Szúrós csodabogyó tartalma pedig támogatja a vénás keringést.A változókori fogyáson a fókusz. Természetes összetevőivel a problémás területekre fókuszál. Barna alga tartalma a súlycsökkentést, míg szúrós csodabogyó tartalma a vénás keringést támogatja. Keserű narancs kivonat tartalma a zsír és szénhidrát anyagcseréhez járul hozzá.

Összetevők élettani szerepe:

Barna alga kivonat:Támogatja a súlycsökkentést és a gyomor-bélrendszer egészségét.

Keserű narancs kivonat:Támogatja a zsír és szénhidrát anyagcserét, segíti a zsírbontást. Hozzájárul a súlycsökkentéshez.

Ázsiai gázló kivonat::Támogatja a perifériás keringést a vénákban, könnyűvé teszi a lábat.

Ginkgo biloba kivonat:Segíti a mikrocirkulációt, a vénás keringést a perifériás erekben.

Szúrós csodabogyó kivonat:Támogatja a vénás keringést.

Króm:Részt vesz a makrótápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Jód:Hozzájárul a pajzsmirigy hormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.

Ligetszépe olaj:Segít fenntartani a hormonális egyensúlyt. Hozzájárulhat az egészséges bőr és kötőszövet fenntartásához.

Adagolás
Napi 1x2 kapszulát reggeli étkezés előtt szétrágás nélkül bő folyadékkal lenyelni.

 

Napi bevitel hatóanyag-tartalma 2 kapszulában:

B3-vitamin 16mg
B6-vitamin 1,4mg
Jód 150µg (barna alga kivonatból)
Króm 40µg
Ligetszépe olaj (ebből GLA 36mg) 400mg
Ázsiai gázló kivonat 90mg
Barna alga kivonat 61,2mg
Ginkgo Biloba kivonat 60mg (ebből flavon 14,4mg)
Szúrós csodabogyó kivonat 50mg (ebből ruscogenin 3mg)
Keserű narancs kivonat 33mg (ebből szinefrin 10mg)
Szőlőmag kivonat 6,8mg (ebből proantocianidin 6,5mg)

 

Összetevők
Ligetszépe olaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), centella asiatica (ázsiai gázló kivonat), emulgeálószer (szójaolaj, lecitin), Fucus vesiculosus (barna alga kivonat), ginkgo biloba kivonat, ruscus aculeatus (szúrós csodabogyó kivonat), fényezőanyag (méhviasz), citrus aurantium (keserű narancs kivonat), nikotinsav-amid (B3-vitamin), színezék (karamell), szőlőmag kivonat, víz, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), króm-klorid.
 
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!