Termékeink

MICOVAG PLUS HÜVELYKÚP 10X

micovag plus hüvelykúp.jpg
Cikkszám: CV60226
5 330 Ft
4 197 Ft + ÁFA
Egység: 10 dbBruttó egységár: 533 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Mi a Micovag Plus?

A Micovag Plus hüvelykúp a hüvely gombás megbetegedéseinek kiegészítő kezelésére javasolt orvostechnikai eszköz. Helyreállítja és normalizálja a hüvelyi pH-értéket, ami hasznos a kórokozó mikroorganizmusok megtelepedése ellen. Nyugtató hatásának köszönhetően pedig enyhíti a kellemetlen viszketést és égő érzést a hüvelyben.

Hogyan kell alkalmazni a Micovag Plus hüvelykúpot?

A Micovag Plus a hüvely gombás megbetegedéseinek kiegészítő kezelésére javasolt hüvelykúp. Hüvelygomba, azaz candisiasis esetén – ha az orvos másképpen nem rendeli –, naponta egy hüvelykúpot alkalmazzon, lehetőleg az esti órákban, lefekvés előtt. A Micovag Plus 2 grammos hüvelykúp 10 darabos kiszerelésben kapható. Használata előtt mosson kezet, majd vegyen ki egy kúpot a fóliacsomagolásból a két előre kialakított szárny széthúzásával, és helyezze be mélyen a hüvelybe. A művelet befejeztével ismét mosson kezet.
A kúp vivőanyaga (glicerin) nem szívódik fel, hanem kiürül a hüvelyből, ezért a kezelés időtartama alatt szükség szerint használhat tisztasági betétet.
A Micovag Plus hüvelykúp más készítményekkel való kölcsönhatásai nem ismertek, ezért ha más hüvelyi készítményt (kúpot, egyéb gyógyszert) is használ, az együttes alkalmazást beszélje meg orvosával. Ha ön terhes vagy szoptat, a Micovag Plus használata előtt feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát. Ne használja a készítményt, ha túlérzékeny annak bármely összetevőjére.
Fontos tudni, hogy bármilyen helyi készítmény alkalmazása – különösen, ha hosszabb időn át történik – túlérzékenység kialakulását okozhatja. Ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz. Ha egyéb nemkívánatos hatást tapasztal, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

A Micovag Plus hüvelykúp összetevői

A Micovag Plus egyik fő összetevője a kamilla gyógynövényből származó illóolaj, a bizabolol.  A készítmény tejsavat is tartalmaz, amely elősegíti a hüvelyflóra természetes, savas közegének helyreállítását. A hüvelykúpban található bórsav szintén közrejátszik a hüvelyi pH normalizálásában.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!