Termékeink

GOLD-T 375 MINI INTRAUTERIN SPIRÁL 1X

INTRAUTERIN SPIRÁL GOLD T.jpg
Cikkszám: CV61905
25 000 Ft
19 685 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 25 000 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Kérjük rendelés előtt feltétlenül egyeztessen orvosával a méretet illetően, mert a kiszállított spirálok cseréjére nincs lehetőség!

“Y” alakú 99,9% tisztaságú réz spirál, 0,1 mm-es arany maggal, mely ellenáll a méhfolyadék korrozív hatásainak és teljesen biokompatibilis az emberi testtel. 

Ez a spirál javítja a fogamzásgátlás hatásosságát és kiküszöböli az ezüsttel szembeni esetleges allergiás reakciókat.

375 mm2 aktív rézfelülettel.

Három elérhető méretben (Normál, Mini és Maxi), amelyek minden uterus-méretnek megfelelnek, és ezzel még kényelmesebbek a betegek számára.

A méhen belüli fogamzásgátló eszköz (IUD) könnyű és egyedi felhelyezhetőséget biztosító rendszer, amely nagyfokú pontosságot tesz lehetővé.

A felhelyezési utasításokat pontosan követve a méhfal funkciójának kockázata teljesen kizárt.

Javasolt kihordási idő: 5 év.

Az Actavis hosszú távon elkötelezett a nőgyógyászat területén, nőgyógyászati portfóliója új termékkel bővült. Az intrauterine (méhen belüli) fogamzásgátló eszközök között az Actavis partnere az Eurogine.

Az EUROGINE spanyolországi  kutató, fejlesztő és gyártó cég 1991-es alapítása óta elkötelezett  a nőgyógyászati termékek, ezen belül is a méhen belüli fogamzásgátló eszközök (IUD) folyamatos fejlesztésében.

Az Eurogine a katalóniai Politechnikai Egyetemmel (Politechnique University of Catalonia – UPC), valamint a Technológiai és Ipari Fejlesztési Centrummal (Center for Technological and Industrial Development – CDTI) közösen fejlesztett ki egy olyan 99,9%-is tisztaságú rézzel bevont aranymagú spirált, amely ellenáll a méhfolyadék korrozív hatásainak és teljesen biokompatibilis az emberei testtel.

A termékek minősége és a gyártási folyamat megfelel az ISO 13485 minőségirányítási szabványnak. Az Eurogine 1999 óta CE tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Az Eurogine méhen belüli fogamzásgátló eszközeinek választéka igen széles, számtalan modell- és méretvariációval, beleértve a réz, valamint az arany- és ezüstmaggal rendelkező spirálokat, illetve felhelyező rendszereket.

Figyelmeztetések:

Csak orvos bonthatja ki, és minden esetben az orvossal kell felhelyeztetni.

Ne hajlítsa, ne nyomja össze. Gyermekektől tartsa távol.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!