Termékeink

ELLEN PROBIOTIKUS KRÉM INTIM 15ML

Cikkszám: CV6239
4 360 Ft
3 433 Ft + ÁFA
Egység: 15 mlBruttó egységár: 291 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

 

Termékleírás:
 
- Az intim egészség fenntartásához
- Hidratáló tejsavbaktérium tartalommal pH egyensúly fenntartásához
- Támogatja a külső intim területek egészségét
- Ápoló kókusz olajjal
- Hormon, víz, parfüm és tartósítószer nélkül
- 15 ml-es kiszerelésben
 
Az ellen ® Probiotikus Intim Krém kókuszolajat és tejsavbaktériumokat tartalmaz, melyek ápolják és hidratálják a női külső intim bőrfelületet, emellett segítenek fenntartani annak természetes védőrétegét. Fő összetevője az LN®, vagyis Lacto Naturel®, ami három egészséges probiotikus tejsavbaktérium-törzsből álló keverék. A tejsavbaktériumok tejsavat termelnek és egyensúlyban tartják a pH-szintet az intim területeken. A tejsavbaktériumok száma különféle okok miatt ingadozhat, ami hatással van a pH-érték szintjére és ennek következtében elveszíthetjük bőrünk természetes védelmét. Az ellen® Probiotikus Intim Krém természetes probiotikumokkal támogatja az intim egészséget, segíti az egészséges flóra és pH-szint fenntartását, biztosítva a kellemes, friss érzést az intim területeken.
 
Használati információk:
 
Vigyen fel egy borsó mennyiségű krémet a külső intim területekre. Szükség esetén alkalmazza a krémet naponta 1-2 alkalommal. Egy 15 ml-es tubus 20-30 alkalomra elegendő. Használat előtt mindig mosson kezet. Az első néhány alkalommal enyhe szúró érzés jelentkezhet, ez folyamatos használatot követően elmúlik.
 
Tárolási információk:
 
Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen, 2 és 25 °C között tárolandó.
Felbontás után 30 napon belül felhasználandó.
 
Összetevők: 
 
Hydrogenated Coco-glycerides, Caprylic / Capric Triglyceride, Cetyl alcohol, Lactobacillus, Sucrose, Trehalose, Calcium Chloride.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!