Termékeink

EUCERIN HF+ELASTICITY PIGMENTFOLT HALVÁNYÍTÓ ÉS BŐRFIATALÍTÓ SPF 30 KÉZKRÉM 75ML

eucerin hf elasticity kézkrém spf30.jpg
Cikkszám: CV313
5 740 Ft
4 520 Ft + ÁFA
Egység: 75 mlBruttó egységár: 77 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

 

Minden bőrtípusra

Gyorsan beszívódó, pigmentfolt halványító kézkrém, mely szabadalmaztatot thiamidollal csökkenti a sötét foltok láthatóságát és rendszeres használat mellett megelőzi újbóli megjelenésüket. A kézkrém gyorsan beszívódik, javítja a bőr rugalmasságát és 24 órás hidratálást biztosít. A 30-as fényvédő faktor védi a bőrt a napsugárzás okozta károsodástól és segít megakadályozni a napsugárzás hatására láthatóvá váló pigmentfoltok kialakulását.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém csökkenti a kézfejen levő pigmentfoltokat és megakadályozza kialakulásukat

A melanociták által termelt melanin nevű pigment adja bőrünk színét, és ez a színanyag biztosítja testünk természetes védelmet az UV-sugárzás ellen. Azonban a megnövekedett melanintermelődés és a színanyag egyenlőtlen eloszlása a bőrben májfoltok kialakulásához vezethet. 
A májfoltok – vagy napfoltok – láthatóságának csökkentésére és az új foltok kialakulásának megelőzésére fejlesztettük ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrémet. A kézkrém jól beszívódik, fokozza a bőr rugalmasságát és rendkívül hatékonyan hidratál, így egész napra hidratált, ápolt bőr érzetét nyújtja.

Az öregségi foltok csökkentésére és újbóli megjelenésük megelőzésére kifejlesztettük az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém FF30 terméket. A kézkrém jól beszívódik, a kéz bőrét érezhetően tömörebbé, feszesebbé teszi. Hatékonyan hidratálja a bőrt akár 24 órán keresztül.


Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém FF30 különleges formulája többféle öregedésgátló hatást is kifejt. Az Eucerin innovatív formulája, mely egyaránt tartalmaz kis és nagy molekulasúlyú hialuronsavat, láthatóan feltölti még a legmélyebb ráncokat is. Nagyszerűen kiegészíti az Arctiin hatását, mely bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a sejtekben. A kézkrém emellet thiamidolt is tartalmaz; ez a hatékony, szabadalmaztatott hatóanyag csökkenti a melanintermelést, és ezáltal a hiperpigmentáció kiváltó okára hat. Klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított, hogy a termék csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Az első eredmények már két hét után láthatók, és rendszeres használat mellett a javulás folyamatos.

Az UVA- és UVB-szűrőket tartalmazó, 30-as fényvédő faktorú pigmentfolt halványító és bőrfiatalító kézkrém hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen és minimálisra csökkenti annak esélyét, hogy a napfény hatására pigmentfoltok alakuljanak ki a bőrön. A kezeken lévő májfoltok láthatóan halványabbak lesznek és bőr megjelenése egyenletessé, ragyogóvá válik.

 

Hatását klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják

A kutatások bizonyították a nagyon jó hatékonyságot és bőrtolerabilitást.

Tulajdonságok

  • gyorsan beszívódik
  • enyhén illatos
  • nem zsíros
  • könnyű textúrájú

Használja ezt a terméket, ha…

Látható pigmentfoltok vannak a kezein.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém FF 30 láthatóan csökkenti a pigmentfoltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat.

Szeretné megelőzni a pigmentfoltok újbóli megjelenését.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém FF 30 thiamidolt tartalmaz, mely segít megelőzni a májfoltok ismételt kialakulását.

A bőre érett, idősödik.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém FF 30 minden felnőtt bőrtípusra alkalmazható.

Használata

  • Masszírozza be bőrébe, amíg a krém teljesen be nem szívódik
  • A legjobb eredmény eléréséhez használja reggel és este is
  • A legjobb eredmény eléréséhez éjszakára is vigye fel
  • Rendszeres használat mellett az első eredmények 2 héten belül jelentkeznek

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!