Termékeink

URIAGE DEPIDERM ÉJSZAKAI KRÉM 30ML

URIAGE DEPIDERM ÉJSZAKAI KRÉM FOLTOK ELLEN.jpg
Cikkszám: CV54576
6 440 Ft
5 071 Ft + ÁFA
Egység: 30 mlBruttó egységár: 215 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

DEPIDERM - ÉJSZAKAI KRÉM BARNA FOLTOK ELLEN

Éjszakai krém pigmentfoltos bőrre

(Érzékeny bőr ápolása, Kombinált bőr ápolása, Száraz bőr ápolása, Nagyon száraz bőr ápolása, Irritált bőr ápolása, Normál és száraz bőr ápolása, Normál vagy kombinált bőr)

Intenzív krém, mely a sejtaktivitás szempontjából kedvező és külső behatásoktól (UV sugárzás, környezeti szennyezők) mentes éjszakai időszakban fejti ki hatását, hogy a lehető leghatékonyabban hasson a pigmentfoltok ellen. Használatával a barna foltok éjszakáról éjszakára csökkennek, a bőrszín egységesebbé és ragyogóbbá válik. Könnyű állagú, bársonyos textúra. Az Uriage bőrápoló készítményeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki. Hatékonyságuk vizsgálatokkal igazolt.

Korrigálja a barna foltokat és egységesebbé teszi a bőrszínt

Szabadalmaztatott Cx komplex tartalma melaninképződést szabályozó, antioxidáns és nyugtató hatóanyagok kombinációjával korrigálja, halványítja a barna foltokat.

Stimulálja a bőr megújulását

AHA és BHA tartalma gyorsítja a pigmentálódott bőrsejtek leválását.

Aktív összetevők

Cx complex (borsó és szacharóz kivonat, C-vitamin, Uriage termálvíz, Enoxolone) - AHA (glikol- és tejsavak) - BHA (szalicilsav)

Paraben-, illat- és színezékmentes, nem
mitesszerképző, hipoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt

Minden este vigye fel az arcra, nyakra, dekoltázsra, kézfejre vagy a testfelületen halványítani kívánt pigmentfoltra. Szembe ne kerüljön! A pigmentfoltok sikeres halványításának és visszatérésük gátlásának fontos feltétele a bőrfelület napsugárzástól való védelme!

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!