Termékeink

EUCERIN ANTI-PIGMENT KORREKTOR STIFT 5ML

eucerin antipigment stift.Jpeg
Cikkszám: CV57743
8 270 Ft
6 512 Ft + ÁFA
Egység: 5 mlBruttó egységár: 1 654 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

A melanin természetes pigment, mely bőrünk színét adja. A napfény, a hormonális hatások és az öregedés hatására a melanin termelése fokozódhat, és hiperpigmentáció alakulhat ki. A hiperpigmentáció azt jelenti, hogy egyes bőrterületek sötétebbre színeződnek és májfoltok (más néven napfoltok) jelennek meg, melyektől a bőr egyenetlen tónusúnak látszik.

Az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stift nem zsíros gél, mely a helyi alkalmazáshoz készült applikátorral könnyen és pontosan felvihető a kisebb, hiperpigmentált bőrterületekre. Egy hatékony, szabadalmaztatott hatóanyagot, thiamidolt tartalmaz, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva csökkenti a melanintermelést. Klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított, hogy közvetlenül a sötét foltokra alkalmazva halványítja azokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Az első eredmények már két hét után jelentkeznek, és rendszeres használat mellett a javulás folyamatos. A bőr megjelenése egyenletessé és ragyogóvá válik.

Naponta egyszer (reggel vagy este) vigye fel alaposan megtisztított bőrére

Közvetlenül a sötét foltokra vigyen fel egy kis mennyiséget

Ügyeljen rá, hogy ne kerüljön a szemébe

Alkalmazása után vigyen fel hidratáló bőrápolót

A legjobb eredmény elérése érdekében használja együtt az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 és az Eucerin Anti-Pigment Éjszakai arckrém termékekkel együtt.

Naponta csak egyszer használja. Egy nap maximum négyszer alkalmazzon thiamidolt tartalmazó terméket.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!