Termékeink

EXXEMA REPAIR KRÉM 30G

exxema krém.jpg
Cikkszám: CV387
3 475 Ft
2 736 Ft + ÁFA
Egység: 30 dbBruttó egységár: 116 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Az eXXema Repair-ről

Az eXXema Repair termékek az ekcéma tüneteinek enyhítésére készültek. Nem tartalmaznak hormonokat, azok ugyanis károsítják a bőr immunrendszerét, ezzel csökkentik a természetes védekező képességet. A bőr immunrendszerének károsodása további következményekkel járhat,
így amennyiben lehetséges (enyhébb tünetek esetén) a szteroidok használata kerülendő.

Az eXXema Repair termékek a baktériumok és egyéb káros tényezők bejutásának megakadályozásával védik a bőrt a külső környezetből érkező hatásokkal szemben. Ez a blokkoló mechanizmus a 2QR nevű komplex hatóanyag természetes tulajdonsága, amely hatékonyan járul hozzá a bőr saját gyógyító folyamatainak működéséhez. A termékek a bőr nedvességtartalmát növelő összetevőket is tartalmaznak, ezzel segítik a bőr természetes állapotának helyreállítását.

Az eXXema Repair termékek három típusa az ekcéma három gyakori megjelenési területeire fókuszál:

  • eXXema repair krém: nagy hatékonyságú krém kis kiterjedésű ekcémás bőrfelületek kezelésére (30 és 60 grammos változatban). Használata főleg a kézen, a térden, a könyökön és egyéb kis kiterjedésű bőrfelületen ajánlott.
  • eXXema Repair hab (100 ml): a lágy hab azonnal enyhíti a nagyobb kiterjedésű ekcémás és irritált bőrfelületeken (elsősorban a törzsön, a háton, a lábakon és a karokon) jelentkező panaszokat.
  • eXXema repair fejbőr ápoló (100 ml): zsírfoltot nem hagyó, egyszerűen használható lotion, kifejezetten a hajas fejbőrön jelentkező tünetek kezelésére.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!