Termékeink

VARGA HAJCSEPPEK 50ML 50ML

varga hajcsepp.jpg
Cikkszám: CV2351
3 560 Ft
2 803 Ft + ÁFA
Egység: 50 dbBruttó egységár: 71 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

A hajhullás sokakat érint, kezelésére mégis igen nehéz kielégítő megoldást találni. A Varga Hajcseppek különleges regeneráló készítmény, amely egyedülálló segítséget nyújt a haj és a fejbőr egészségének megtartásában, visszaállításában.

OKOK és TÜNETEK
Nőknél az erős hajritkulás különösen terhesség után és változó korban gyakori, férfiaknál korábban a hormonális hajhullás volt a legjellemzőbb, de ma már számos egyéb kiváltó oka is van a hajritkulásnak, kopaszodásnak. A lehetséges okok között szerepel a stresszel terhelt életmód, a fizikai, szellemi kimerültség, vagy a helytelen táplálkozás. A hajritkulás és kopaszodás megjelenési formája nőknél és férfiaknál egyaránt igen változatos, egyénenként más és más. A tudományos kutatások bebizonyították, hogy a hajhullást a hajhagymák nem megfelelő tápanyag-ellátottsága és a fejbőrben feldúsult, felhalmozódott méreganyagok okozzák.

 

ÖSSZETÉTEL
A készítmény 19 gyógynövény alkoholos kivonata. A különleges összetételnek köszönhetően az oldatban a gyógynövények legkedvezőbb hatásai összegeződnek. A növényi kivonat - közel 200 értékes hatóanyagot - vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat, mikroelemeket és egyéb fontos vegyületeket tartalmaz.

HATÁS
A Varga Hajcseppek hatóanyagai táplálják a hajhagymákat, serkentik a fejbőr vérkeringését. A készítmény napi használat esetén 2-8 héten belül megállítja a különböző eredetű hajhullást, 2-3 hónap alatt a hajszálak megerősödnek, a hajnak ismét tartása lesz. A korpásodás rövid idő alatt megszűnik. A természetes hatóanyagoknak köszönhetően regenerálódnak a nem aktív, de még életképes hajhagymák és - ilyen feltételek mellett - a haj 2-6 hónap alatt ismét növekedésnek indul. A visszajelzések azt igazolják, hogy a nők körében gyakoribb az újbóli hajnövekedés.

HASZNÁLATI JAVASLAT

  1. Hajhullás esetén: a hajcseppet kúraszerűen ajánlott használni 3-4 hónapon keresztül, naponta 1 alkalommal, 20-35 fújást a választékba permetezve, majd ujjbeggyel gyengéden bemasszírozva. Hosszú ideje fennálló erős hajhullás esetén napi 2-3 kezelés szükséges. Naponta a kezelések között 2-3 óra szünet ajánlott.
  2. Hajritkulás, kopaszodás, foltos hajvesztés esetén: A kritikus (hajhiányos) területen 4-8 hónapig naponta 2-3 kezelés javasolt. A problémás terület nagyságától függően 5-15 fújást permetezzünk a fejbőrre, majd gyengéden masszírozzuk be. Ezzel egy időben javasolt a teljes hajas fejbőr kezelése legalább 3 hónapig naponta egy alkalommal.
  3. Hajminőség javítására és a hajritkulás megelőzésére: a hajcsepp kúraszerű használata ajánlott 2-3 hónapon keresztül napi egy alkalommal, 20-35 fújást permetezve.
  4. Utókezelés: Az elért eredmények megtartása érdekében célszerű a hajcseppet legalább heti 1-2 alkalommal használni.

 

TÁROLÁS szobahőmérsékleten.

ALKALMAZÁS
A Varga Hajcseppeket férfiak és nők életkortól függetlenül egyaránt használhatják. Lehetőleg az elválasztott hajnál, közvetlenül a fejbőrre vigyük fel és gyengéden masszírozzuk be a cseppeket. Alkalmazása idején a napi hajápolási szokásokon nem kell változtatni, a kezelés könnyen elvégezhető és a frizurát nem károsítja. Száraz, vagy nedves fejbőrre egyaránt felvihető, nem zsírosodik, és nem ragad tőle a haj. A gyógynövényi kivonat illata rövid idő alatt elpárolog. Kezdődő hajhullás esetén a hajhagymák még aktívak és könnyebben regenerálhatók. A teljesen elhalt, inaktív hajhagymákra a készítmény nincs hatással. Csak természetes, bőrbarát anyagokat tartalmaz, ezért korlátlanul alkalmazható a dobozon és a szórófejen található felhasználási időn belül

Hajerősítő cseppek gyenge, vékony hajra
21 gyógynövény különleges, tiszta kivonata. Táplálja és regenerálja a hajhagymákat, élénkíti a fejbőr egészséges folyamatait, fokozza ellenálló képességét. Megszünteti a hajfestékek és vegyi alapú hajápoló szerek okozta irritációt. Megerősíti a hajrostokat, a haj belső szerkezetét és a hajtöveket, rugalmassá teszi a hajszálakat, megszünteti a hajvégek töredezését. Ápolja a fejbőrt, fényt és tartást ad a hajnak.

A Varga hajápoló termékcsalád készítményei a legtöbb kereskedelemben kapható terméktől eltérően a hajproblémák valódi okait szüntetik meg, kimagasló gyógyhatásuk révén egyedülálló hatékonysággal és gyengédséggel erősítik a hajat és a fejbőr ellenálló képességét, oázist jelentenek a vegyi alapú kozmetikumok világában.

Termékeink kizárólag kifogástalan, gyógyszerkönyvi minőségű gyógynövényekből készülnek, azok alkoholos kivonatai. Semmilyen hozzáadott kémiai anyagot, egyéb mesterséges összetevőt, tartósítószert, színezéket, illataromát nem tartalmaznak. Az előállítási folyamat során kizárólag nagy tisztaságú, természetes ásványvizet használunk.

Alapanyagainkat, a gyógynövényeket a legnagyobb gonddal válogatják, az állandó, kifogástalan minőséget Magyarország legnagyobb gyógynövény-forgalmazó cége garantálja.

Készítményeinket a természetes alapanyagoktól elvárható lehető legkellemesebb formában és illattal, a könnyebb használat érdekében szórófejes változatban hozzuk forgalomba.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!