Termékeink

DR IMMUN HAJSZESZ 50ML

dr immun hajcsepp58.jpg
Cikkszám: CV7866
3 500 Ft
2 756 Ft + ÁFA
Egység: 50 dbBruttó egységár: 70 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajszesz

Hajhullás, korpásodás ellen


www.hajhullas.info.hu
Gyógynövény-kozmetikumaink 100%-ban természetes, speciális fejlesztésű, a világon egyedülálló és védett receptúrával rendelkező, különleges tisztaságú kivonatok.

Nagyszerű érzés számunkra, hogy sok vásárlónk nevét és arcát adva ajánlja termékeinket, mert annyira elégedettek azok hatékonyságával és az általuk elért eredményekkel.
A DR. IMMUN® 25 gyógynövényes Hajszesz hajhullás és korpásodás ellen kifejlesztett kimagasló hatékonyságú készítmény. Rendszeres használata elősegíti a haj- és fejbőr egészségének a megőrzését és helyreállítását.

Mi indokolja a használatát?

  • Az egyoldalú táplálkozás, felszívódási zavarok valamint különböző betegségek miatt a hajgyökerek táplálékhiánya hajhulláshoz vezethet. A DR. IMMUN® Hajszesz 25 gyógynövény kivonatának aktív összetevőivel táplálja a hajhagymákat és elősegíti regenerálódásukat.
  • Vegyi anyagokból álló modern hajápolásunk, pl. dauer, hajfestés, következtében hajhagymáink könnyen károsodhatnak.
  • Az életünk előrehaladtával a hormonális változások férfiaknál és nőknél egyaránt a hajszálak gyengülését okozhatják. A DR. IMMUN® 25 gyógynövényes Hajszesz és Hajápoló olaj különleges és egyedi összetételének köszönhetően, rendszeres alkalmazása által ellenállóbbá teszi a hajhagymákat és a fejbőrt a különböző külső és belső károsító hatásokkal szemben egyaránt!


Hogyan képes erre?

 A DR. IMMUN® Hajszesz 24 gyógynövény és Aloe vera alkoholos-vizes kivonata! A készítmény a haj számára számos hasznos hatóanyagot tartalmaz: vitaminokat, ásványi anyagokat, szénhidrátokat, glikozidokat, keserűanyagokat, cserzőanyagokat ...stb. Aktív összetevői erősítik és táplálják a hajhagymákat, stimulálják az új hajszálak növekedését, javul a fejbőr vérkeringése és anyagcseréje, ami elősegíti regenerálódását. 100%-ban természetes, mentes bárminemű mesterséges illat-, színező és tartósító anyagtól!


Cégünk az évezredes tudáson alapuló recepteket továbbfejlesztette, majd ötvözte a mai korszerű és kíméletes gyártási technológiával. Ennek eredményeként egy rendkívül hatékony, egyedi és professzionális termékcsalád előállítása vált lehetővé.Alkalmazás:

Hajhullás, korpásodás, zsírosodás esetén: Eleinte érdemes nagyobb dózis által feltölteni hajhagymáinkat tápanyagokkal. Csepegtessünk 5 ml hajszeszt az egész fejbőrre, naponta 1 alkalommal, vagy 2 ml-t 2-3 alkalommal. 1ml =20 csepp. Majd masszírozzuk be körkörösen. A tünetek csökkenésekor naponta 1 alkalommal 2 ml ajánlott a fejbőr egészére. A hajregeneráló kúra ideje min. 3 hónap.
Régebb óta fennálló hajhullás esetén javasoljuk a mindennapos kezeléseket 8 hónapos időtartamig. Ne feledjük, a regenerálódás egy folyamat!
Hajkondícionálás, roborálás: hetente 1-2 alkalommal 5 ml hajszesszel.

Hatás fenntartás: Az eredmény fenntartása érdekében ajánlott heti 1-2 alkalommal 5 ml hajszesz használata.
A hajszeszt használat után nem kell lemosni, a frizura megmarad. Festett hajra is alkalmazható.
Kellemes gyógynövényes illata elősegíti a mindennapos használatát. Ne felejtsük a regenerálódás egy folyamat, nem egy-két aktus eredménye. Az Ön részéről már csak kitartó, türelmes kezelésekre van szükség a várt eredmény eléréséhez!
Az elhalt, inaktív hajhagymákra a készítménynek nincs hatása.
www.hajhullas.info.hu


Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!