Termékeink

CHLORHEXAMED 200ML

chlorhexamed.jpg
Cikkszám: CV1804
1 875 Ft
1 476 Ft + ÁFA
Egység: 200 dbBruttó egységár: 9 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Chlorhexamed szájvíz

Chlorhexamed - Ha gyulladt, ha fáj...

 A Chlorhexamed oldat olyan gyorsan és megbízhatóan ható, széles spektrumú antibakteriális és gombaellenes hatással rendelkező szájöblítő, amely elsősorban a szájüreg és a torok bakteriális eredetű gyulladásainak kezelésére ajánlott.
A Chlorhexamed különlegessége, hogy a szájüregben tartósan kötődik a szájnyálkahártya és a fogak felszínéhez, ezáltal hatása hosszú ideig érvényesül.

A Chlorhexamed hatásos a ínygulladás, szájnyálkahártya gyulladása és a protézis alatti gyulladás gyógyításában, ugynakkor alkalmazható a torok - és garatgyulladás kiegészítő kezelésére is.

Olyan esetekben, amikor a fogmosás akadályozott - álcsonttörés, kézsérülés stb. - miatt a Chlorhexamed biztosítja a megfelelő szájhigiéniát és gátolja a kellemetlen szájszag kialakulását. Fogorvosi műtétek, beavatkozások előtt és után a bakteriális csíraszámot csökkentő hatásával segít a gyulladásos megbetegedések elkerülésében.
Folyamatosan, hosszabb ideig csak orvosi vagy fogorvosi felügyelet mellett lehet alkalmazni.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!