Termékeink

CURAPROX PCA 223 PLAKKFESTŐ TBL 12X

curaprox plakkfestő.jpg
Cikkszám: CV57758
2 295 Ft
1 807 Ft + ÁFA
Egység: 12 dbBruttó egységár: 191 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Kéttónusú plakkfestő tabletta a szájban lévő plakk láthatóvá tételére. A régen lerakódott plakkot kékre, az újonnan kialakultat pedig pirosra festi. Kellemes gyümölcs ízzel. Eritrozin mentes.

A tökéletes szájápolás világa:

Ahhoz, hogy fogainkat egy életen át megtartsuk, nagyon fontos a megelőzés, a lepedék eltávolítása és a bakteriális plakk újbóli kialakulásának megakadályozása.

A megelőzés első és legfontosabb pillére a mechanikai tisztítás, amely magában foglalja a fogmosást és a fogközök tisztítását. Az ínygyulladás, a fogágy-gyulladás és a fogszuvasodás kizárólag akkor előzhető meg, ha rendszeresen és megfelelően tisztítjuk fogaink felszínét.

A jó tisztító eszköz 3 fontos kritériumnak felel meg:

 Hatékonyan tisztít.

 Nem okoz sérülést.

 Egyszerű a használata.

A legmagasabb elvárásoknak is megfelelő Curaprox szájápolási eszközök fejlesztésekor ezek az alapelvek játszották és játszák ma is a legfontosabb szerepet. A Curaprox több évtizede elkötelezte magát a magas szintű szájhigiénia mellett.

Plakkfestő tabletta - a helyes fogtisztítási technika ellenőrzésére:

A fogbetegségek jelentős részéért a fogakra lerakódó lepedék (plakk) a felelős. A plakk sárgásfehér színe hasonlít a fog színére, ezért nehezen látható szabad szemmel. A plakkfestés segít ellenőrizni fogtisztítási technikánk hatékonyságát!

Fogaink folyamatosan ki vannak téve a baktériumok támadásának. Bár minden egészséges ember szájában milliónyi baktérium és mikroba található, amelyek a megfelelő szájflóra elengedhetetlen részei, lerakódásuk komoly fogápolási problémákhoz vezet. Alapos fogmosás nélkül a fogakon és az ínyszélen kialakul a plakk (más néven lepedék), ami a baktériumokból álló filmszerű réteg.

Ez a plakk okozza a fogszuvasodást, az ínygyulladást (gingivitis), súlyosabb esetben pedig a fogágygyulladást (parodontitis) is.

A plakk nehezen látható mivel fehér színű, ezért a fogorvosok és dentál higiénikusok a plakkfestő tablettát ajánlják a láthatóvá tételhez.

Megkönnyíti az alapos tisztítást és lehetőséget nyújt a fogmosás hatékonyságának ellenőrzésére.

Két különböző színnel festi meg a régi és az új plakkot.

Használata egy héten egyszer javasolt. Gyermekeknek játékosan mutathatjuk meg, hogy mely területeken maradt ki a fogmosás, így ösztönözhetjük őket az alaposabb tisztításra. A plakkfestő tablettát 6 éves kortól bárki használhatja, szülői felügyelet mellett. Kellemes, gyümölcs ízű, könnyen eltávolítható a fogakról.

Miért két tónusú?

Mert különbséget tesz a régi és a friss plakk között.

Mert megmutatja azokat a területeket, ahol alaposabb fogmosás szükséges.

Plakkfestő tabletta használati útmutató:

1. Rágjon össze egy tablettát, majd nyelve segítségével, a nyállal együtt oszlassa szét a szájban.

2. Köpje ki a maradékot és finoman öblítse ki a száját vízzel.

A tablettát ne nyelje le!

3. A tükörbe nézve, az elszíneződött részeken láthatja a plakkot és az ételmaradékot. Ezután lépésről lépésre tisztítsa meg a fogait.

A legjobb, ha este végezzük a plakkfestést. Ha a fogainkon elszíneződést látunk, újra mossunk fogat.

Próbálja ki, érdemes, meglepő lesz a látvány!

Kiszerelés: 12 db.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!