Termékeink

BEBA OPTIPRO 2 600G

BEBA OPTIPRO 2.jpg
Cikkszám: CV57172
4 695 Ft
4 471 Ft + ÁFA
Egység: 600 grBruttó egységár: 8 Ft / 1 gr

Termékismertető / Betegtájékoztató

A BEBA PRO 2 6 hónapos kortól adható babatej,nem adható anyatejet helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően. Az elválasztás során, vagy ezt követően javasolt adni a vegyes táplálás részeként. Kiegészítő táplálás céljából való alkalmazásáról 6 hónapos kort megelőzően kérdezze meg orvosát, védőnőjét. A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez. A BEBA PRO 2 helytelen, a használati utasítástól, vagy az orvos előírásától eltérő alkalmazása a csecsemő megbetegedését okozhatja. Mindig csak 1 adag tápszert készítsen el, és használja fel azonnal, ne tárolja! Forralatlan víztől, kifőzetlen cumisüvegtől vagy téves tápszerhígítástól gyermeke megbetegedhet. Pontosan tartsa be az elkészítési javaslatot! Gyermekektől elzárva tartandó!

Anyatej kiegészítő tápszer 6 hónapos kortól Bifidusszal

A 6 hónapos kortól adható BEBA Pro 2 csecsemő tápszer, a szoptatás után is:

  • természetes módon támogatja kisbabád immunrendszertét IMMUNO-COMPLEX® formulájának köszönhetően  (A, C, D-vitamin, cink és vas),
  • Omega 3-6 zsírsavakat  tartalmaz,melyek az anyatejben is megtalálható többszörösen telítetlen zsírsavak,
  • Mindemellett pedig Bifidus-t tartalmaz, amely az anyatejben természetes módon is megtalálható, és amely segíti kisbabád bélflórájának egyensúlyban tartását.

A BEBA Pro, az egyetlen tápszercsalád amely Bifidus-t tartalmaz.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

A csecsemő legjobb táplálási módja a szoptatás, mert az anyatej biztosítja számára az ideális étrendet, és védelmet nyújt a betegségekkel szemben, emellett több, nem táplálkozással kapcsolatos előnye is van mind a baba, mind pedig az édesanya számára. Azt tanácsoljuk, hogy beszélj gyermekorvosoddal, vagy más egészségügyi szakemberrel, amikor a babád etetéséről döntesz. Emellett érdemes megfontolni a szakértők javaslatát a szoptatásra való felkészülés, illetve a szoptatás fenntartása kapcsán. Ha a szoptatás mellett döntesz, fontos, hogy egészségesen, kiegyensúlyozottan táplálkozz. A tápszer célja, hogy kiegészítse, vagy helyettesítse az anyatejet, amennyiben az édesanya úgy dönt, hogy nem szoptatja gyermekét, vagy a szoptatásnak más akadálya van. A döntés hatására, hogy a szoptatást részlegesen, vagy teljesen helyettesíted tápszerrel, hamar csökken a termelt anyatej mennyisége. Ha bármilyen ok miatt úgy döntenél, hogy nem szoptatod tovább gyermeked, kérjük, hogy vedd számításba: ez a folyamat nehezen visszafordítható. A tápszer használata emellett társadalmi és anyagi következményekkel jár, amelyeket mindenképp figyelembe kell venni. Annak érdekében, hogy a baba egészségét megóvd, a tápszerek elkészítését, használatát és tárolását minden esetben a tápszer dobozán feltűntetett módon végezd.


Összetevők:
Sovány tej, tejsavófehérje-koncentrátum, maltodextrin, növényi olajok (pálma, repce, kókusz, napraforgó), tejsavó permeát, tejcukor, trikalcium-citrát, emulgeálószer (szójalecitin) dikalciumfoszfát, dikálium-hidrogén-foszfát, magnézium-klorid, halolaj, nátrium-L-aszkorbát, nátrium-citrát, nátrium-klorid, Mortierella alpina olaj, trikálium-citrát, vas-szulfát, cink-szulfát, DL-α¬-tokoferil-acetát, Bifidobacterium lactis CNCM I-3446 (106 cfu / g por), kalcium-D-pantotenát, Streptococcus thermophilus CNCM I-3915 (5x105 cfu / g por), nikotinamid, réz-szulfát, tiamin-mononitrát, retinil-acetát, piridoxinhidroklorid, riboflavin, nátrium-szelenát, kolekalciferol, fillokinon, folsav, D-biotin, kálium-jodid, cianokobalamin.

Elkészítés:
1. Mossa meg a kezét, mielőtt hozzákezd a tápszer elkészítéséhez!
2. Mossa ki alaposan a cumisüveget, a cumit és a kupakot, hogy ne maradjon benne tápszer!
3. Forralja őket 5 percig! Használatig tartsa az eszközöket fedő alatt!
4. Forraljon ivóvizet 5 percig, majd hagyja kihűlni!
5. Tanulmányozza át a táplálási
6. táblázatot, majd öntse a megfelelő mennyiségű langyos víz FELÉT a kiforrázott cumisüvegbe!
7. Adjon megfelelő számú lesimított adagolókanál tápszerport a vízhez! Kizárólag a tápszerdobozban található adagolókanalat használja!
8. Jól zárja le az üveget, majd rázza mindaddig, amíg a tápszerpor teljesen fel nem oldódik!
9. Öntse az üvegbe a megfelelő mennyiségű langyos víz MÁSIK FELÉT, majd még egyszer jól rázza össze!
10. Ellenőrizze a kész tápszer hőmérsékletét!
11. Használat után a tasak nyitott végét hajtsa vissza! A felbontott tasak tartalmát 2 héten belül használja fel.

Csak a csomagolásban mellékelt adagolókanalat használja! Az előírtnál több vagy kevesebb tápszerpor használata gyermeke kiszáradásához vagy súlyvesztéséhez vezethet. Ne változtasson az arányokon orvosi tanács nélkül! Ebben az életkorban napi 2-szer 200-230 ml tejalapú táplálék adása javasolt. 1 lesimított adagolókanál = 4,48 g. 100 ml = 3 adagolókanál tápszerpor (13,44 g) + 90 ml víz.
Amennyiben más tápszerre, vagy nem tejalapú táplálékra vált, mindig kérje ki szakértő tanácsát! Etetés közben mindig tartsa karjában a gyermekét! Ne hagyja felügyelet nélkül, mert a gyermek félrenyelhet, amely esetleg fulladást okozhat! Ha elég idős, a tápszer pohárból is adható. 

Forgalmazza: Nestlé Hungária Kft., 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7., a Société des Produits Nestlé S.A. Vevey, Svájc licence alapján. Védőgázas csomagolásban.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!