Termékeink

URIAGE BABASAMPON 200ML

URIAGE BABA SAMPON.jpg
Cikkszám: CV59808
4 600 Ft
3 622 Ft + ÁFA
Egység: 200 mlBruttó egységár: 23 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

EXTRA LÁGY SZAPPANMENTES SAMPON

Extra lágy, szappanmentes sampon, csecsemők, gyermekek fejbőrének és hajának extra kíméletes tisztítására. Az Uriage Babasampon magasan tolerált, lágyan tisztító formulája kombinálva egy természetes komplex-szel [Uriage termálvíz + organikus Havasi gyopár] tiszteletben tartja a baba fejbőrének törékeny egyensúlyát, a hajat könnyen fésülhetővé, kevésbé csomósodóvá, fényessé, puhává és kellemes illatúvá varázsolja.
Gondosan válogatott összetétel, hipoallergén. Fiziológiás pH. Biológiailag lebomló formula. Bőrgyógyászati és gyermekgyógyászati felügyelettel tesztelt. 96% természetes összetevővel készült. Az Uriage bőrápoló készítményeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki. Hatékonyságuk vizsgálatokkal igazolt.

KÍMÉLETESEN TISZTÍT

Lágyan tisztító formulája kíméletesen tisztíja a hajat és a fejbőrt. Nem csípi a baba szemét.

TISZTELETBEN TARTJA AZ ÉRZÉKENY BABABŐRT

Az Uriage termálvizet és organikus Havasi gyopárt tartalmazó komplex és a Hibiszkusz kivonat tiszteletben tartja a baba fejbőrének törékeny egyensúlyát, és fényessé és puhává varázsolja a hajat.

KÍVÜL-BELÜL KÖRNYEZETBARÁT

BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ, TERMÉSZETES EREDETŰ FORMULA
- 96% természetes eredetű összetevő
- biológialig lebomló formula (OCDE301F/OECD301F)
- a termék előállítási helyének közeléből származó komplex: a Francia Alpok termálvize + Havasi gyopár organikus gazdálkodásból

ÖKO CSOMAGOLÁS
- a flakon kupakjának méretét csökkentettük

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!