Termékeink

URIAGE BABA HIDRATÁLÓ ARCKRÉM 40ML

URIAGE BABA ARCKRÉM.jpg
Cikkszám: CV59813
4 600 Ft
3 622 Ft + ÁFA
Egység: 40 mlBruttó egységár: 115 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Az Uriage Baba Hidratáló arckrém speciálisan a csecsemők és gyermekek érzékeny bőrének biztonságos napi ápolására lett kifejlesztve. Ez a lágy, könnyen kenhető krém intenzíven hidratálja gyermeke érzékeny bőrét és megelőzi annak kiszáradását. Hidratáló és tápláló formulája kombinálva egy természetes komplex-el [Uriage termálvíz + Havasi gyopár organikus gazdálkodásból], Shea vajjal és növényi szkvalánnal védőréteget alkot a bőrön, erősíti a bőr természetes védekezőképességét, a bőrt azonnal és hosszan tartóan hidratálttá, puhává, védetté és finoman illatossá teszi. Gondosan válogatott összetétele révén kitűnően tolerált készítmény, hipoallergén. Fiziológiás pH. Bőrgyógyászati és gyermekgyógyászati felügyelettel tesztelt.

HIDRATÁL

Uriage termálvíz és organikus gazdálkodásból származó Havasi gyopár tartalma a bőrt azonnal és hosszan tartóan hidratálttá teszi.

NYUGTAT és VÉD

A barrier megerősítésével fokozza a bőr természetes védekezőképességét. Shea vaj és növényi szkvalán összetevői védik a baba bőrét a kiszáradástól.

KÖRNYEZETBARÁT

TERMÉSZETES EREDETŰ FORMULA
- 97% természetes eredetű összetevő
- a termék előállítási helyének közeléből származó komplex: a Francia Alpok termálvize + Havasi gyopár organikus gazdálkodásból

ÖKO CSOMAGOLÁS
- a doboz 100%-ban újrahasznosítható

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!