Termékeink

FC DIAMONDCEUTICAL BŐRFIAT. ELIXÍR 30ML

BOTOCEUT DIAMONDCEUTICAL ELIXÍR.jpg
Cikkszám: CV50484
19 560 Ft
15 402 Ft + ÁFA
Egység: 30 dbBruttó egységár: 652 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

A Diamondceutical rendkívül gazdag összetételű gyémántpor-tartalmú elixír, amely az érett bőr megfiatalításában, a ráncok kialakulásának megakadályozásában és a mély ráncok csökkentésében forradalmian új lépést jelent. Az összes hatóanyag magas hatékonyságát a gyémántpor hatványozza, amely ragyogóvá varázsolja a bőrt, egyenletessé teszi tónusát és az örök szépség hatását kelti, amely megnöveli az arcbőr sejtjeinek élettartamát. A fényvisszaverő részecskék az arcbőrt azonnal ragyogóvá varázsolják.

A hatóanyagok (kalcium, mehionin és homotaurin, a geranylgeranon biomimetikus szubsztanciója, a kolosztrumból nyert hatóanyagok, hyaluronsav liposzómás formában, a természetes kollagénképződést elősegitő anyagok-peptidek, pentapeptidek és heptapeptidek) egyedülálló kombinációja segít visszanyerni a bőr fiatalos külsejét.
- Az érett bőr számára lett kifejlesztve,
- feszesíti és restrukturalizálja a vékony, törékeny bőrt,
- ellátja a bőrt alap-tápanyagokkal,
- megújítja a fő sejtfunkciókat (szaporodás, differenciálódás, fehérje- és zsír-szintézis),
- egyenletessé teszi a bőr tónusát, a bőr simább és egyenletesebb lesz,
- növeli a bőr tömörségét, szilárdságát és rugalmasságát.

A Diamondceutical emulziót kellő mennyiségben (kb. borsószem nagyságnyit) vigye fel mutatóujjára, és körkörösen maszírozza a tiszta és száraz arcbőrébe. Mivel a termék nagyon gyengéd és kímélő, használhatja a szem környékén is. A termék mindennapos használatra alkalmas. A maximális hatás elérése érdekében használja az emulziót 60 napon keresztül naponta. A biotechnológiai emulzió hatékony UV szűrőt tartalmaz, és minden bőrtípusra ajánlott.

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!