Termékeink

CRANBERRY STRONG KAPSZULA 60X

Cikkszám: CV6377
5 165 Ft
4 067 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 86 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Tőzegáfonya kivonat, tejsavbaktériumok és C-vitamin a női egészségért.

Cranberry Strong természetes védelem

A tőzegáfonya már régóta népszerű a nők körében, mint a természet egyik módja a női egészség fenntartásának. Az tőzegáfonya jól ismert a proantocianidineknek (PAC) nevezett speciális flavonoidokban magas tartalmáról. Ezek a bioaktív vegyületek nemcsak a bogyók színéért, hanem számos jótékony hatásásukért is felelősek.

Tőzegáfonya fogyasztása esetén a bioaktív vegyületek a vizelettel ürülnek a vizeletbe vonják ki. Tanulmányok kimutatták, hogy a tőzegáfonyában található PAC-ok gátolják bizonyos káros hatású baktériumok megtelepedését a környezetükben. A Cranberry Strong Natural Defense koncentrált tőzegáfonya kivonatot tartalmaz, és nagy mennyiségű bioaktív tőzegáfonyában található, PAC-okat, 72 mg-ot egy napi adagban. A kapszulák C-vitamint is tartalmaznak, amely támogatja az immunrendszer normál működését.

A tejsavbaktériumok fontos szerepet játszanak az intim területek szempontjából

A tejsavbaktériumok az intim területek normál mikrobiótájához tartoznak. Ezeknek a baktériumoknak a mennyisége növelhető tejsavbaktériumokat tartalmazó étrend-kiegészítők szedésével, mivel ezek a baktériumok természetesen eljutnak a belekből az intim területek felé. Ha az intim flóra természetes egyensúlyban van, az korlátozza a nem kívánt baktériumok elszaporodását.

A Cranberry Strong Natural Defence négy különböző tejsavbaktériumtörzset tartalmaz, amelyek jellemzőek az intim flórára (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum). A baktériumok egy speciális technológia segítségével vannak védve a gyomor savasságától, amely biztosítja a baktériumok túlélését és jó életképességét a gyomor-bél traktuson keresztül.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet vagy az egészséges életmódot.

HASZNÁLAT

Természetes védelem minden korosztály számára.

ADAGOLÁS

Napi kétszer 1 kapszula vízzel bevéve. Alkalmas terhes és szoptató nők számára is.
A tőzegáfonya tartalmú termékek megváltoztathatják a véralvadásgátlók hatását.

HATÓANYAG

Az ajánlott napi adag, 2 kapszula, a következőket tartalmazza:

Tőzegáfonya kivonat, amelyből
72 mg proantocianidin
Tejsavbaktériumok 2 x 10^9 (milliárd) cfu
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus casei
Lactobacilus rhamnosus
Bifidobacterium longum
C-vitamin 80 mg

ÖSSZETEVŐK

Térfogat növelő szer (kalcium-foszfátok), tejsavbaktérium por, hidroxipropil-metil-cellulóz, tőzegáfonyakivonat (Vaccinium macrocarpon), L-aszkorbinsav, csomósodásgátló anyag (szilícium-dioxid), emulgeálószer (zsírsavak magnéziumsói).

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!