Termékeink

Hatásos a vakcina, de még nem legális

Engedély nélkül, törvényt szegve is beadják, annak ellenére, hogy nincs törzskönyvezve.

 Dr. Horváth István orvos-biológus, az MTA doktora, a New York-i Tudományos Akadémia tagja szabadalmával, az érelmeszesedés elleni vakcinával a 2005-ös genfi világkiállításon aranyérmet nyert. Életmentő találmánya mégsem legális hazánkban – olvasható a veol.hu portálján.Az első beteg, aki 14 esztendeje megkapta a vakcinát egy szívinfarktus után lábadozva, ő maga volt. Horváth professzor magán kívül soha senkinek nem adta be a vakcinát, megteszik ezt helyette azok az orvosok, akik diplomájukkal játszva úgy vélik, hogy az érelmeszesedés elleni szérum kiváló gyógyszer, tehát engedély nélkül, törvényt szegve is beadják, annak ellenére, hogy nincs törzskönyvezve. Bármennyire is hihetetlen, az elmúlt több mint tíz esztendő alatt több száz orvos több ezer hazai és külföldi, orosz, ausztrál, arab, új-zélandi, izraeli beteget kezelt a Horváth-féle vakcinával. A professzor szerint káros mellékhatásokról senki sem számolt be, pozitív társhatásokról annál inkább. Az elmeszesedett erek takarításán, a plakkok leoldásán túl van, akinek a 2-es típusú diabétesze múlt el, a másiknak a magas vérnyomása, a harmadiknak pedig megnövekedett a nemi aktivitása is – emeli ki a portál.

Azt Horváth István is tudja, a magyar és az uniós törvények szerint ember csak törzskönyvezett, az Országos Gyógyszerészeti Intézet által engedélyezett gyógyszert kaphat. Ellenkező esetben bármikor bemehetnek a nyomozók a feltaláló lakásába, mint ahogy be is mentek. Vakcináját azonban nem minősítette gyógyszerré, mert nincs rá pénze.

(Nem is lesz belőle gyógyszer. Egyetlen gyógyszergyárnak sem érdeke olyan szer kifejlesztése, amitől meggyógyul a beteg és nem igényel további gyógyszeres kezelést. ) S.E.

Forrás: veol.hu

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!