Termékeink

Kezdőlap

Aranyhajó Patika  Aktuális MAGYAR PATIKÁK akció

 Aktuális SZIMPATIKA akció

 Fenti oldalakon található termékek a meghirdetett kedvezményes áron rendelhetők az akció időtartama alatt

 Gyógyszer házhozszállítás: 20/275-9863  96/328-881  aranyhajo.patika@gmail.com

Figyelem!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Tudta-e Ön?

Jó hír cukorbetegeknek

A Leedsi Egyetem talán megoldotta az orvostudomány egyik legnagyobb szent grálját, a bőr megsértése nélkül történő vércukormérést. Jelenleg az ujj megszúrása napi rutin a cukorbetegek életében, amit az így nyert vérminták glukózérzékelőbe történő, nagy odafigyelést igénylő adagolása követ. Sem a fájdalom, sem a művelet nem kellemes, és különösen nehéz fiatal gyermekek számára, akik esetleg nem is értik az értelmét.

 
Az új technológia egy speciális, ionokat tartalmazó kvarcüvegen alapul. A fluoreszcens ionok infravörös fényt bocsátanak ki lézerfény hatására. A fluoreszcencia időtartama arányos a hozzáérintett bőrfelület közelében lévő glukóz mennyiségével. így azt mérve, hogy a fluoreszcencia mennyi ideig tart, megbecsülhető a bőr alatt lévő vér glukóz koncentrációja. Egy, a Leedsi Kardiovaszkuláris és Metabolikus Orvostudományok Intézetének klinikai tanulmánya szerint az eszköz jelentős versenytársa lehet a jelenleg használatban lévő glukózérzékelőknek. 
 
A Leedsi Egyetem és a NetScientific kapcsolatából alakult ki a Glucose Diagnostics nevű spin-off cég, melynek feladata, hogy az eszközt egy valódi termékké fejlessze.
  • Ocuflash blue szemcsepp Újdonság!Starndoláshoz a szem fertőzéseinek megelőzéséhez. Újszülött kortól használható! - a szemben gyulladásgátló, fertőtlenítő és összehúzó hatást fejt ki - a szemhéj és a kötőhártya nem fertőző gyulladásának megelőzésére és kiegészítő kezelésére, valamint a szem megnyugtatására alkalmas- kiváló öblítő oldat a szembe került bármilyen idegen test eltávolítására - nyálkás és gennyes váladékok kimosására  - kemény kontaktlencse viselését követő szemkimosásra - elsősegélynyújtásra a szemet ért, sav vagy lúg általi enyhébb marás esetén (mész, malter) - a kötőhártya egyes - főleg nem fertőző - gyulladásainak kiegészítő kezelésére, krónikus kötőhártya-gyulladás kezelésére Az OCUflash® szemcseppet gyerekek, fiatalok és felnőttek egyaránt használhatják. Tekintettel a készítmény megbízhatóságára, újszülöttek, csecsemők, terhes nők és szoptatós anyák is biztonsággal alkalmazhatják. 
  • Uszodaszemölcsösök figyelem!A fagyasztáson alapuló szemölcsirtókat óvatosan, a használati utasítás pontos betartásával alkalmazd! Ha ép bőrfelületre ér a hatóanyag, fagyási (égési sérülésekhez hasonló) sebeket okoz. Legjobb a szemölcs környékét vastagon vazelinnal bekenni, vagy körberagasztani,  és úgy alkalmazni a szert. Ezek a termékek valóban hatásosak, teljesen kiirtják a szemölcsöket, de körültekinést igényelnek. Különösen gyerekeknél vigyázzatok!

Hírlevél feliratkozás