Termékeink

DERMATIX ULTRA SZILIKON GÉL 15G

dermatix.jpg
Cikkszám: CV57986
17 730 Ft 16 290 Ft
12 827 Ft + ÁFA
Egység: 15 grBruttó egységár: 1 086 Ft / 1 gr

Termékismertető / Betegtájékoztató

BEMUTATJUK A DERMATIX® ULTRA SZILIKON GÉLT

A Dermatix® Ultra szilikon gél helyileg alkalmazott szilikon gél, mely a hipertrófiás hegek és keloidok kezelésében és megelőzésében is hatékony. Sikeresen alkalmazták trauma, égések vagy műtétek következtében kialakult hegek kezelésére is. 
Kimutatták, hogy Dermatix® Ultra szilikon gél kezelés hatására a heg puha, lapos és sima lesz, csökken az elszínezõdés, a viszketés és a fájdalom.

A Dermatix® Ultra szilikon gél egyenlő hosszú polymerikus láncolatokból tevõdik össze, mint a szilikonos tapaszok. Egyaránt alkalmazható felnõtteknél és gyermekeknél:

 • hegek kezelésére a seb bezáródása és hámosodása után
 • kóros hegek kialakulásának megelõzésére.

Dermatix® Ultra szilikon gél – kényelmes alkalmazás

 1. átlátszó, illatmentes
 2. száradása után kozmetikummal fedhető
 3. alkalmazása egyszerű és fájdalommentes
 4. érzékeny bőrre is felvihető
 5. gyermekek kezelésére is alkalmazható
 6. könnyen szárad, láthatatlan réteget képez a bőrön
 7. régi és új hegek kezelésére egyaránt alkalmas
 8. rugalmas védelmet nyújt
 9. napi kétszeri alkalmazása kényelmes
 10. ideális a szabálytalan bőr/hegfelületekre és a mozgó területekre (ízületek, arc)

Dermatix® Ultra szilikon gél – hogyan használjuk

 • a Dermatix® Ultra szilikon gél alkalmazása nagyon egyszerű, naponta kétszer kell használni
 • tisztítsa meg a kezelendő területet enyhén szappanos vízzel, majd a nedvességet finoman itassa fel
 • óvatosan, egy mozdulattal, nagyon vékony réteget vigyen fel az érintett területre
 • engedje 4-5 percig száradni, mielőtt ruházattal vagy kozmetikummal fedné
 • ha a Dermatix® Ultra szilikon gél nem szárad meg 4-5 percen belül, az annak a jele, hogy túl nagy mennyiséget vitt fel: távolítsa el a fölösleget és engedje, hogy folytatódjék a száradási folyamat
 • a kezelés javasolt minimális ideje három hónap, de a hosszabb használat további javulást eredményezhet
A Dermatix® szilikon tapasz alkalmazása

A készítmény alkalmazása előtt kérjük, olvassa el a részletes Használati útmutatót!

Figyelmeztetés:
A Dermatix® Ultra szilikon gélt nem szabad nyílt vagy friss sebekre kenni, nem érintkezhet a nyálkahártyával és nem kerülhet túl közel a szemhez. A Dermatix® Ultra szilikon gélt nem szabad antibiotikumot tartalmazó, vagy egyéb bőrgyógyászati termékre rákenni.
A Dermatix® Ultra szilikon gél, ha nem tökéletesen száraz, elszínezheti a ruházatot. Gyermekek elől elzárva tartandó.
Csak külső használatra.

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!